img

Разтърсващо: Юксел Кадриев с изповед за починалата си любима! (виж тук)

/
/
/
900 Views
Сподели с приятели

Душевен катарзис преживява водещият на новините по Би Ти Ви Юксел Кадриев, разбра Е-новини.

В последно време новинарят е заменил светския живот с молитви. И често е забелязван в района на катедралата Св. Александър Невски, където палел свещи и търсел смирение.

Причината за обръщането му към вярата била загубата на любимата му жена Диди Янкова, с която имаха дългогодишна връзка. Красивата варненка почина през 2018 година, след като не успя да се пребори с коварния рак.

Две години след нейната смърт Юксел пазеше абсолютно мълчание и не намери сили да изкаже мъката от загубата си публично.

В навечерието на нейния рожден ден преди седмица Кадриев обаче публикува откровена изповед, посветена на любимата му, след като преди това се отбил да запали свещ в нейна памет.
„Има дни, в които хората се раждат. Има дни, в които хората си тръгват. Има и такива дни, в които тези, които са си тръгнали, се връщат. Има дни, в които безгранично те обичат. Има дни, които безпощадно те завличат. Има дни, в които хората пристигат. Има и такива дни, в които хората се вричат. Има и прекрасни дни.

Като ден на слънчева гара, на която идват и потеглят най-различни влакове, пълни с любов. Какво се иска от теб ли? Нищо повече от това да бъдеш на перона, с куфар в ръка, за да можеш, когато твоят влак пристигне, да се качиш и да попътуваш до най-красивите места на света.

До най-красивите дълбини на сърцето и душата си. С някого. Заедно. Иначе си прецакан. Има и такива дни. Но каквито и да са дните, не забравяй да им се наслаждаваш, защото рано или късно ще осъзнаеш мъдростта, с която те даряват.

Благодари за всичко и за всеки ден, в който дишаш. Благодари на хората, които са се родили. Благодари и на тези, които са си тръгнали твърде рано и в неподходящо време. Училището на живота не гали – то раздава най-здравите шамари. Да. Има и такива дни.“, написа Юксел Кадриев.

Негови близки споделят, че след смъртта на приятелката си, той не бил готов за нова връзка, пише сайтът Ретро.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.