img

Разтърсваща изповед на една жена: Съпругът ми е много по-възрастен от мен и обществото го заклейми, че е педофил

/
/
/
987 Views
Сподели с приятели
Без значение какво си мислят хората, Анди е любовта на моя живот. Когато се запознахме, аз бях на 16 години, а той на 43.

Срещата ни беше напълно случайна: Анди помогна на майка ми с пренасянето на багажа в новия ни дом. Влюбих се в него от пръв поглед. Много скоро станахме двойка, а по-късно сключихме брак. Днес имаме двама сина, но заради подигравките на хората, се наложи да се преместим в друг град. В началото на връзката ни бях малко притеснена от мнението на околните, но колкото и да исках, не можех да контролирам чувствата си към Анди.

Приятелите ми казваха, че връзката ни е болестно състояние, а някои от тях напълно ми обърнаха гръб.

Въпреки всичко не съжалявам, защото съпругът ми се отнася към мен сякаш съм принцеса. Най-обидно ни беше, когато видяхме, че на служебната му кола с огромни букви пишеше – педофил. Тогава и съседите започнаха да го обиждат в лицето, а на мен ми обясняваха, че всъщност търся бащината фигура в Анди. Ругаеха го пред децата, затова решихме да се махнем от този град. Новата среда, в която днес живеем, е много по-толерантна и никой не обръща внимание на голямата ни разлика във възрастта. С годините се научихме да пренебрегваме обидните коментари, давайки вид, че не ги чуваме.

Въпреки че съпругът ми е с 27 години по-голям от мен, ние сме напълно подходящи един за друг и той е любовта на моя живот.

Източник: Лична драма

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.