img

Размерът има ли значение и какво точно предпочитат жените?

/
/
/
1401 Views

Важен ли е размераЖените имат свой естетически идеал за дължината на мъжкия пенис, показва изследване на американската Национална академия на науките.

В хода на изследването се изяснило, че размерът на мъжката гордост все пак има значение и жените сами са посочвали коя дължина са смятали за най-естетична.

Дамите, на които са показвани немалко голи мъже, трябвало да ги подредят по сексапил въз основа на физическата им привлекателност и размера на половия член.

Резултатите показали ясна тенденция: Размерът има значение! Средно взето, високите мъже с по-надарени пениси са били оценявани като по-привлекателни, пише БГНЕС.

Но неправилно е да се мисли, че колкото е по-голям членът, толкова той е по-симпатичен на нежния пол. Открити бяха и т.нар. „пределни граници“, чието прескачане се обозначавало от прекрасната половина на човечеството или като „малък“, или като „грамадански“. По такъв начин бе установен диапазонът, който може да бъде етикетиран като „най-красивия“. И размерите на пениса в рамките на този диапазон може да се отнесе към категория на „идеалния размер“.

И така в очите на дамите идеалната дължина на нееректирал пенис варира между 12.8–14.2 сантиметра. Учените наблягат, че става дума за изследване на мъжката гордост в състояние на покой. А това ще рече, че тя е била възприемана и оценявана повече естетически, отколкото физиологически.

По-рано тази година британски учени проведоха мащабно изследване за средния размер на мъжкия полов орган с участието на 15 000 на възраст от 17 до 91 години. И така в еректирало състояние той е 13,12 см, а в отпуснато 9,16 сантиметра. Очевидно според тяхното изследване средният размер няма как да най-естетичният за дамите съгласно американското изследване. До естетическият размер се доближава еректиралия член, но тук той явно се възприема повече физиологически отколкото естетически.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.