img

Разгадайте сънищата си със съновника на Милер!

/
/
/
1240 Views

Съновникът на Милер е съставен от германския психиатър Густав Милер, който изучавал сънищата. Според него сънят дава важна информация за минали, настоящи и бъдещи събития по закодиран път.

Анализите на Милер са извели тълкуване за някои от най-повтарящите се символи в нашитесънища.

Коса – ако жена сънува, че сресва косата си, в действителността ще постъпи лекомислено по даден проблем, а след това ще се разкайва. Мъж, който се сънува оплешивял, ще обеднее в резултат на прекалена щедрост и неразумни покупки.

Коса

Ако сънувате, че косата ви е побеляла, това е знак за тъга. Ако друг човек в съня ви е с прошарена коса, той има нужда от вашата прошка в реалния живот.

Къдравата коса в съня показва любовниавантюри, а разпиляната и мръсна коса – провал на романтичния фронт. Същото е и значението на косопада, но новините за неуспех ще бъдат съпътствани и с нещо утешително;

Вода – чистата вода е символ на благополучие, а мътната – на опасност. Ако сънувате, че плувате в мътна вода, ще допуснете горчиви грешки или ще се разочаровате от близки хора. Пиете ли мътна вода, пазете се от болести.

Сънувате ли обаче чиста вода, вашите големи мечти ще се осъществят. Плуването във вода показва нова любов, а пиенето на вода символизира реализирана цел;

Кола – Сънувате ли, че управлявате автомобил, в реалността вашата активност ще ви донесеуспехи. Но ако сънувате катастрофа, предстоят проблеми с колегите и деловите ви партньори. Ако в съня избегнете автомобилната катастрофа, и в действителността ще се разминете от сблъсък с вашите врагове.

Вода

Сън, в който купувате нова кола, показва, че ще се издигнете в кариерата. Ако продавате колата си, очаквайте неприятна промяна. Открадната кола означава, че собствените ви идеи ще ви донесат неприятности.

Сънувате ли, че се возите в автомобил или дори само ако видите такъв в съня си, без вие да сте в него, предвещава успешнипътувания и приятни промени в бъдеще;

Смърт – смъртта и умиращите хора според съновника на Милер са вид предупреждение или изпитания пред вашите мечти. Ако мъртвият човек разговаря с вас, очаквайте лоши новини.

Ако починалият е весел и усмихнат, грешките ви няма да са толкова сериозни и няма да се отразят на целия ви живот. Вслушайте се в думите на покойника, защото те са съвет, чрез който да се справите с проблемите;

Кръв – сънувате ли кървавочервени дрехи, пазете се от врагове, които ще се опитат да ви провалят. Бъдете нащрек и с новите хора, с които се срещате.

Ако сънувате, че ви тече кръв от рана, пазете се от заболявания или неуспехи в работата в резултат на неуспешни сделки. Сън, в който имате кръв по ръцете, предвещава лош късмет

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.