img

Проучване: Вижте кога и къде българите правят най-много се*с!

/
/
/
964 Views

Къде българите са най-активниПроучване за се*суалната удовлетвореност на българите с надслов „Става ли българският мъж”, е проведено у нас в продължение на три месеца, пише „Телеграф”. Се*сологът проф. Станка Маркова изнася данните, получени след анкетиране на над 22 000 души в 18 български града.

Основният извод е, че българският мъж рядко има проблеми с ерекцията и се справя добре със задълженията си към своята партньорка. 60% от жените и 70% от мъжете са на мнение, че българинът е добър любовник и рядко дава засечки в леглото.

20% от българките обаче смятат, че мъжете ни не стават, като сочат причини като стрес, липсата на сигурни доходи и здравословни проблеми. 30% от мъжете пък са казали, че нямат желание да правят се*с.

Повече от половината българки правят се*с два пъти в един сеанс, а 35%-по три пъти. В това отношение, представителките на нежния пол в Русе, Пловдив и Благоевград са начело и естествено са най-доволни от половия си живот.

Над 80% от жените у нас имат по един партньор, но има и такива, които са посочили 2 и повече партньори. Най-рядко проблеми с ерекцията имат мъжете от Велико Търново, Стара Загора, Ловеч, Пловдив.

В България декември е месецът, в който се прави най-много се*с, по това време се правят и най-много деца. Причината –  нощите са дълги, има много празници и се пие повече от останалите месеци.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.