img

Просто нечувано!!! Вижте как да сбъднете всичките си мечти с 1 просто правило!

/
/
/
1038 Views

Мечтите се сбъдватМечтите могат да станат реалност, ако спазвате правилото на 72-та часа

Можете сами да сбъднете мечтите си, стига да знаете как

Мечтите се сбъдват, стига да спазвате едно съвсем простичко правило. Истината е, е че всеки от нас може да превърне най-съкровените си желания в реалност, стига да знае тайната как точно да го постигне. Според учени, за успеете да трансформирате мечтите си в действителност, трябва да формулирате желанието си възможно най-ясно и конкретно. След което да започнете да работите по него, спазвайки правилото на „72-та часа“.

Което всъщност е съвсем простичко. За пръв път това правило е описано от Боро Шафер, немски писател бизнес учител. Той пръв говори за върховенството на 72-та часа, изтъквайки, че същността им се състои от това да започнете изпълнението на плановете и мечтите си в срок от 72 часа от тяхното дефиниране. Той е категоричен, че тази на пръв поглед простичка стъпка в крайна сметка ще доведе до успех в начинанията ви.

Твърденията му са подкрепени от психолози и мистици, които също смятат, че в психологическата граница от 72 часа или точно три дена има много по-дълбок скрит смисъл. Почитателите на мистичното и окултното са категорични, че ако човек не започне да изпълнява желанията си в рамките на следващите три дена от определянето им, Вселената автоматично ги определя като неподходящи за него и съответно не помага в изпълнението им.

Психолозите пък са убедени, че в сбъдването на мечтите голяма роля играе и подсъзнанието ни, което дели желанията ни на статични и на такива, които имат потенциал да се сбъднат. И единствено от действията ни в първите 72 часа зависи дали това ще се случи.

Затова не отлагайте работата по сбъдването на най-съкровените си желания, а започвайте да действате веднага!

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.