img

Професор Желев разкри нетрадиционен метод за лечение на рак!

/
/
/
747 Views

Професор ЖелевПроф. Живко Желев е завършил специалност високи технологии в Гданската политехника, в Полша. Бил е директор „Наука и обезпечаване на внедряването” в ДЗУ – Стара Загора. В областта на нанотехнологиите Желев работи вече 40 години. Част от патентите му са свързани със свойствата на водата като носител на енергоинформация.Наричат го странна птица, нестандартен мозък, посветен в тайните на древните. Той разработва уникална защита на пари, документи, оръжие и всякакви ценни книжа с кодове от Библията, Корана и Кабалата и така практически ги защитава на 100% от виртуозните фалшификатори в световен мащаб.

Гардеробът му е само от бели ризи с български шевици в червено, които облича и в делник, и в празник. Твърди, че шевиците са криптограми със записана информация в тях.

Д-р Живко Желев е основател и председател на Единение „ДЕН”. На „ДЕН” дължим посещението у нас на световноизвестния учен Масару Емото, занимаващ се с разгадаването на тайните на водния кристал, на Нобеловия лауреат Люк Монтание, на проф. Джералд Полак и проф. Херберт Клима и др.

Пред ШОУ” проф. Желев разкрива прелюбопитни истории от своя живот и практика.


– Проф. Желев, твърдите, че съществува жива, мъртва и божествена вода? Кой за пръв път разграничи тези три вида във животворната течност?
– За пръв път трите вида вода дефинира учителят Петър Дънов в беседата си „Двете риби и петте хляба” преди 80 години. Науката вече установи, че тези три вида се съдържат във всяка вода, независимо от другите примеси и химикали. Тези три вида вода могат да се обяснят чрез различна организация на молекулите. Живата или астрална вода е единична диполна молекула. Тя прилича на яйце – в единия край със знак „плюс” са двата атома водород, в другия край със знак „минус” е кислородният атом. Единичната водна молекула е електрически небалансирана и за това е постоянно подвижна поради магнитното поле на земята.

Ако молекулите на живата вода наобиколят молекулите на натриевия хлорид, те моментално разкъсват молекулите на солта. Двойката водна молекула – хлор и водна молекула – натрий – минава през отворите на клетката, оставя вътре йона на хлора и на натрия и водата отново излиза от клетката. По този начин живата вода осъществява процеса хранене на органичната клетка. Ако живата вода във водата, която пием, е в малко количество, тогава клетките на тялото не могат да се хранят.

Учителят Дънов нарича мъртвата вода ментална вода т. е. управлявана от мислите. Добрите мисли дават живот и здраве, радост, а

лошите мисли могат да убиват

При нея имаме три свързани водни молекули в триъгълник, така че тройката е електрически неутрална – т. е. магнитното поле на земята не й влияе. Ако тази вода наобиколи едно кръвно телце, което е пазач на човешката имунна система, то няма да може да се храни и така ще се отслаби имунната ни система. Но ако ментална вода заобиколи плътно ракова клетка, спира храненето й и тя ще умре. Следователно и мъртвата вода може да бъде полезна за здравето. На счупена кост, ако започнем да доставяме по някакъв начин повече астрална вода в тялото, по-бързо ще се набави калций и много по-бързо ще зарастне.

Обикновено десет дни са необходими да зарастне счупена кост. Но с въздействието на ръцете на медиуми, това може да стане за два дни. Правени са експерименти с най-добрия медиум Христос Дросинакис, грък, който живее във Франкфурт. Той може да генерира мъртва вода в организма, на точното място, която да умъртви ракови клетки.

– А какво представлява третият вид вода – божествената?
– Божествената вода представлява свързани с т. нар. Н-връзка молекули в грозд, наричан още клъстер. Затова е известна като клъстерна вода. Тя е съставена от стотици хиляди молекули, които могат да се организират чрез своите трептения и да съхранят огромно количество енергоинформация. Клъстерната вода е и тази около човешката ДНК, обгражда я, пази я и предава информация в двете посоки. Дори и да умре живото същество, божествената (клъстерна) вода остава около ДНК, например в костите. Костта може да е изложена на топлина в пустинята, но дори след 3000 години водата си стои и пази ДНК. Защо не се е изпарила. Това е мистерия… В тези клъстери има и енергия, която се отделя при разлагане на водата. Получава се водород и кислород, който гори, дава енергия и след това пак става на вода – открито и патентовано 1973 г. от българина, проф. Илия Вълков.

Водата, както и човешкият мозък, може да запаметява информацията, която достига до него. Попаднала в човешкия организъм или в растението, тя му предава тази информация на клетъчно ниво и те се развиват по-нататък съобразно получената информация.

– Водата вижда, чува, помни – можем ли да се уверим в това?
– Ако не вярвате, че водата вижда, чува и помни, можете да се уверите в по следния начин: Напълнете с една и съща вода две чаши. Първата оставете „насаме” за известно време с „Лунната соната”. На втората пуснете нещо по-хард: хеви метъл, например. След като водата от двата съда се зареди със звуци, пъхнете чашите в хладилната камера и изчакайте течността да премине в твърдо състояние. Поиграйте си на Шерлок Холмс с добра лупа, като внимателно разгледате върховете на ледените кристали. Първите може да ви заприличат на снежни принцеси, а вторите на рогати, озъбени чудовища. Познайте коя вода каква музика е слушала? Пример от бита: По стара традиция в деня, посветен на света Екатерина, стопанката на всеки дом трябва да омеси питки с „мълчана” вода. Водата се нарича така, защото е наливана в пълна тишина.

Обикновено хората словоблудстваме

да не говорим каква музика слушаме. Всичко това се „попива” от водата.

Друг феномен: Ако се опитаме да пресираме водата, тя не се свива. Някаква мистерия пази разстоянието 0,17 нанометра между молекулите на водата непроменено. То само може да се увеличава. Процесът на разширяване протича, когато тя приема светлинни, звукови и други вибрации. С необяснените си научно над 50 феномена, водата изглежда като една жива субстанция, като едно живо общество. Може дори да се каже че една нейна молекула е най-малкият гражданин на Всемира. Представил съм тази теория с практически продукт в ООН-ФАО – Рим още на 9 септември 2005 г.

Единение „ДЕН” разясни тракийския ритуал „Орфеево винопиене” на база феномена вода, в Европарламента през 2013 г. Това направихме с копие от златния съд от най-голямото тракийско съкровище по нашите земи, Вълчитрънското. Ритуалът датира от 33 века, съхранен е до днес в християнството. Зареждаме водата с песните на Валя Балканска. Водата приема енергоинформацията, а когато се смеси с виното, то усилва заряда, играе ролята на катализатор. Дори опитните енолози не могат да разберат, че има добавени капки вода във виното, но веднага усещат, че виното с енергизирана вода е по-добро от това без нея.

Водата изпълнява желания

Човек трябва да уважава водата. Сутрин трябва да пие една чаша топла вода, както съветва учителят Дънов. Ако искаме да ускорим лечението си, можем да вземем една чаша вода между дланите си, без да допираме пръстите си. Желателно е чашата да е на нивото на челото, защото оттам излъчваме също биофотони, и да си мислим 2-3-5 минутки за това, което искаме да ни се случи. След това да изпием водата. Влизайки в организма, водата с помощта на помпичката сърце бавно и постепенно се разпространява из цялото тяло и се получава един много прост биофизичен резонанс. Подобно както между мобилните телефони и антената.

– Най-близките предмети и образи около нас влияят на организма ни дори на генно ниво. Как да си обясним това?
– Има наука, която тепърва учените започват да признават. Нарича се епигенетика. Става въпрос за промяната дори на гените ни в зависимост от най-близкия образ до нас. Най-близки до нашата кожа са татуировките, тотемите, медальончета, които носим на шията си. Въздействат и рисунките, които имаме по дрехите си, шевици или цветове. На децата не трябва да се обличат дрехи с щампи на зверове. Желателно е да се спазва седмичният ритъм на цветовете, който Учителят е описал в „Заветът на цветните лъчи”. В понеделник да се носи нещо в зелено, във вторник – червено, в сряда – жълто, в четвъртък – синьо, петък – розово, събота – виолетово, неделя – аметистово.

Трябва да се носят шевици със знаци и символи, които човек е проучил и знае какво означават. Това е епигенетиката – как в непосредствена близост образите и формите влияят директно върху нашето здраве и нашия психо-физичен баланс, чрез водата в най-големия човешки орган – кожата.

Българските шевици действат благотворно

На 33 години преживях тежък инфаркт и имах деформирана сърдечна камера. Дълго време се възстановявах. Но си направих експеримент. Повече от 20 години нося ризи с шевици и от деформацията няма следа. Докато се усети ефектът, минаха около 5-6 години.

Освен това правя и до ден днешен редовно петте тибетски упражнения, които всъщност са древни, прабългарски. Сега съм в много по-добро състояние, отколкото когато се стягах с вратовръзка. Благотворно на организма действат и правоъгълниците на родопските одеяла, които съдържат множество правоъгълници със съотношение на размерите 9 на 16. За това новите компютърни екрани и телевизори са 9 на 16, за да ни боли по-малко главата.

– А какво представлява уникалната ви технология за защита на документи?
– Ние сме изобретили технология номер 1 в света, която ще сложи край на документите ментета. Всеки документ е перфориран с шифрограма, подобна на българските шевици. Нашите баби и майки като са шили шевиците, са изпращали интуитивни послания – кръстче наляво, кръстче надясно, кръстче нагоре, спиралка… По същия начин ние криптираме. В нашето изобретение „интуицията” идва от няколко компютъра и те правят шифровката като шевица – наляво-надясно, надолу – нагоре и т. н. В нашия метод първо сме дешифрирали кодовете от българската шевица, а след това общия код в свещенните книги. Това бе признато със златен медал, септември 2002 г.в ЮАР, на срещата на върха на ООН.

Технологията дава възможност да се закодира в документите такава информация, каквато законодателят иска. Засега се иска отпечатък от пръсти, може да се закодира и „отпечатък” на ириса на окото на всеки отделен човек.

При нашата технология е невъзможно хакерство

както при чиповете. С нея могат да бъдат защитени и всички фактури – по този начин се слага край и на измамите с ДДС. Нашата технология беше представена на 5 декември 2008 г. в Европейския парламент и до ден днешен стои на сайта му.

– Вие цял живот се борите срещу фалшификатите. Коя беше най-мащабната „акция” в тази област през последните 25 години?
– Жан Виденов беше свален с напечатване на милиарди лева фалшиви пари. Не може курсът да стане 70-200-1000-3000 лева и да има налични пари. Просто бяха напечатани фалшиви пари. Първите образци от фалшиви пари лично аз и журналистът А. Стойчев представихме на Жан Виденов. Той ги даде за проверка в разузнаването и се оказа, че сигналът бил „грешен”. Три-четири месеца след това тръгна хиперинфлацията. Никоя национална банка не държи в трезорите си 20 пъти по-голям банкнотен резерв, какъвто се оказа „наличен” през 1997/98 г. у нас…

– Вие започвате вашата кариера в ДЗУ – Стара Загора. Имаше ли заговор за унищожаването на завода след промените?
– ДЗУ беше разбит заради пазарите му и най-вече заради стратегическите научни постижения и интелекта, които беше родил и продължава да ражда. Разбиха го Андрей Луканов и компания, които не работиха за България. Заводът за дискови запаметяващи устройства беше една от дойните крави на нашата индустрия. Експортът на ДЗУ бе за над 1 милиард долара годишно. Ръководех всички национални разработки във високите технологии по секретна програма С-5. В последните години преди идването на демокрацията обаче се получиха много жестоки пробиви. И страната, и ДЗУ бяха пробити от две чужди разузнавания. След това дойде 10 ноември и на върха на държавата излязоха двама вече покойници – Андрей Луканов и Петър Младенов. Само за 2 седмици бяха извършени 10 целеви показни икономически акции за унищожаване на държавата. Не можех да мълча… Опълчих се на разграбването на България.

– Но са се опитали да ви накарат да мълчите…?
– Опитаха се да го направят. Предложиха да ми дадат 4 милиона долара и да напусна България. Бяха вече приготвили да раздават „куфарчетата” с пари или преводи по лични сметки и кредити. Заведох в Главна прокуратура сигнал срещу Андрей Луканов и още 9 души, които доведоха България до разсипията й. Преживях и два атентата срещу себе си…

Лустрация за доносниците на ДС

Работил съм за специален отдел в Министерството на отбраната и преди и след 1989 г. – общо над 40 години. Гордост е да работиш за българското разузнаване и контраразузнаване. Няма значение дали е военно или цивилно. В България всички бяха подведени с мита за „лошата и зла” Държавна сигурност. И това е, за да бъде разграбена държавата. Трябваше да има лустрация за всички, които са доносничили на политическата полиция. Икономическо и военно контраразузнаване и разузнаване има всяка нормална държава. САЩ обедини службите си в тяхна „държавна сигурност” (Home Land Security) 10 години след като разтурихме нашата…

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.