img

Предимствата на покривалата за кола през зимата

/
/
/
5621 Views
В сезона за снеговалежите е важно да предпазим автомобила си от влиянията на климата. Ако паркираме пред вкъщи на открит паркинг или нашият автомобил престоява на паркинг навън, докато сме на работа, едно качествено покривало за кола за зимата върши чудесна работа за предпазване на боята, стъклата и съхраняване на електрониката.

Недостатък при паркирането в междублоковите пространства и на откритите паркинги, по тесните квартални улички или на синя и зелена зона през зимата, е досадното стъргане на лед. Следва размразяване на стъклата и почистване на изпаренията, замъгляващи видимостта на шофьора.
За да си спестите всичко това, изберете покривалата за кола. Pokrivalozakola.bg представя 5 модела покривала за кола, които са отлични за зимните месеци. Те са по размери, като следват стандартната номерация, с която сме свикнали, например за дрехи, S, M, L, XL.

Покривало S покрива предното стъкло.

То е предназначено само за защита на това стъкло и не покрива останалите части на колата. Изработено е от здрави, негниещи материали, които устояват на атмосферните влияния.

Покривало M защитава и част от предния капак.

Неговата покривна площ е много по-голяма, в сравнение със споменатия по-горе модел. Материята също е по-практична и върши по-добра работа по запазването на автомобила в зимни условия.

Моделите L и L лукс са прекрасни за защита и на двете странични стъкла в предната част на автомобила. Модел L се предлага в два цвята, черен и сребрист. Модел XL също запазва двете странични стъкла в предната половина на автомобила. Това е прекрасно средство за предпазване на оптимална част от автомобила.

Моделът за покриване на предното стъкло се закрепя на страничните врати, с удължители и с магнити. Моделът за предпазване на предното и страничните стъкла, се закрепя посредством куки, предназначени за джантите и калниците на автомобила. Само с едно движение, може да свалите покривалото от вашия автомобил, без да се налага да чистите снега и леда по него. Покривалата предпазват автомобилите от издраскването със стърглаката за лед. Освен това, няма да ви се налага да чистите гуаното на птиците. Досадните гълъби и чайки цапат колите, а за да си спестите миенето всяка седмица, изберете покривала за кола.

Покривалата се поставят и премахват лесно. Не мръзнете, за да размразявате навън автомобила си. Не стържете лед и не изгребвате сняг от предното стъкло. Покривалата са създадени, за да са максимално защитени при поставяне от кражби. По правило трябва да отключите автомобила, за да свалите покривалото.

През лятото покривалата предпазват от слънцето и неговите UV лъчи. Покривалата са ветроустойчиви. Могат да се перат в пералня, сгъват се в торба. Най-важното, имат 5 години гаранция.
За да си спестите много пари за ремонти, може да изберете добрият вариант на покривалата за кола, за защита от сняг, лед, конденз, замръзване на стъклата. Размерите на покривалата са универсални и пасват на всеки автомобил и бус (микробус).

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.