img

Потрес! Преслава обяви шокираща истина за Галена… СНИМКИ

/
/
/
701 Views
Сподели с приятели

Отношенията между Преслава и Галена винаги са интересували поп фолк почитателите на двете изпълнителки, само че този път те останаха като зашеметени от това, което една от тях си позволи да признае публично.

Наскоро стана ясно, че Галена е болна от коронавирус, а това, което последва като реакция от колежката й Преслава, с която отдавна вече не са толкова близки приятелки, колкото бяха преди време, предизвика бурни вълнения в мрежата.

„За сведение на всички злобни сайтчета, които не са осведомени: Не бих ви споделила, но понеже се надпреварвате да хулите и плюете, ще ви осведомя. Аз потърсих Галена още преди няколко дни! Предпочетох да я чуя лично и да знам как е, вместо да напиша едно „Оздравявай бързо“ в Инстаграм!“, тросна се ядосано Преслава в личния си Инстаграм профил, след серията от писания по свой адрес.

Припомняме, че двете поп фолк диви бяха приятелки дълги години, след което претърпяха срив в отношенията си, а към днешна дата изглежда, че ситуацията е приемлива и без да са си вече толкова близки./show.blitz.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.