img

Помните ли звездата от близкото минало Лоренцо Ламас? Вижте как изглежда днес на 64 години

/
/
/
747 Views

Той беше любимец на дамите, по него въздишаха, и млади, и стари, домакини и работещи момичета.

Любимецът на жените Лоренцо Ламас обаче е толкова променен и остарял, че дори и на пътя да се изправи пред вас, ще го подминете и въобще няма да го познаете. Звездата от „Ренегат“ не само се е разделил с дългите си коси, но освен това е и абсолютно преобразен. Ламас наскоро бе заснет с побелели слепоочия, а според някои слухове актьорът дори е започнал да си боядисва косата, за да изглежда по-млад.

Артистът също така си е пуснал гъста брада, а бръчките по лицето окончателно са го преобразили. Всъщност, за разлика от Брад Пит, който изглежда все така добре, Ламас определено е остарял до неузнаваемост.

Lorenzo LamasДоста време се говореше, че актьорът е прибягвал и до скалпела на пластичния хирург, за да си промени лицето. Корекциите обаче не са се отразили твърде добре на физиономията му. Всъщност, мнозина не биха го отличили от пенсионер, който чака на опашката в някой магазин.

Ламас имаше и някои проблеми с алкохола, които доведоха до крах на всичките му бракове.

Той дълго време беше женен за Шона Санд, но пред 2002 година двамата се разделиха. След това се ожени за Шона Крейг, но и с нея не издържа. Заради блондинката Шона Санд, Лоренцо се раздели с Катлийн Кинмонт.

Фаталният мачо към момента отново е обвързан, този път с Кийна Скот, на която предложи брак през 2020 година. Има и шест деца, сред които и участничката от „Ергенът“ Шейн Дейл Ламас и актьорът Алваро Джошуа Ламас, по-известен като Ей Джей Ламас.

Лоренцо Ламас на 64Днес Лоренцо Ламас живее в Калифорния с последната си годеница. Той е на 64 години.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.