img

Помните ли младият меринджей Янко? Вижте какво се случва днес с него!

/
/
/
562 Views

Младият меринджей, който стана известен в цяла България Янко Радев от с. Градинарово, се събра с жена си.

Предстои да се прибере тези дни от Германия и да припознае четирите си деца, пише „Телеграф“.

Янко и 27-годишната му съпруга Ангелина се събрали да живеят заедно преди около година. Зетят най-накрая постигнал мир и съгласие с тъщата Катя, която преди налиташе дори да го бие.

Младата жена гледа 4-те им деца, всичките момчета, докато мъжът работи в германския град Офенбах като общ работник в местната служба по озеленяване. Изкарвал около 1000 евро на месец, като част от тях изпращал редовно на Ангелина и децата. Заради тях Янко заминал за Германия, като се научил на немска дисциплина и точност, хвали го тъщата.

Ставал всяка сутрин в 5 часа, а в 7 часа започвал работа, като косял тревата по градинки и около булевардите на Офенбах до 20 ч. 250 евро плащал за квартира и храна, а другите спестявал за къща, макар че си е купил една в селото, която ремонтирал и обзавел отвътре, за да е удобно и комфортно на жената и децата.

Сега се връща, за да оформи документите и да признае синовете си, които ще носят неговата фамилия. „Идва си в отпуска, като каза по телефона, че ще вземе дъщерята и децата при него“, споделя устатата му тъща.

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.