img

Помните ли гробаря Весо от „Биг Брадър“? Няма да повярвате на какво се подложи сам (снимки)

/
/
/
2689 Views
Сподели с приятели
Колоритният участник от „Биг Брадър фемили“ Веселин Кузмов – Гробаря си татуира лицето, пише HotArena.

Окръгленият бивш съквартирант е познат с буйния си нрав, неподправено грубовато поведение, а отскоро и напълно странен облик. Страстта му към кожните рисунки е от години, но крайното решение да започне да си рисува лицето идва след края на предаването „Биг Брадър фемили“. След като става победител заедно със съпругата си Ели прибират 200 000 лева всекидневието на семейството вече не е съвсем розово.

Весо ГробаряВеселин разкрива за многобройните изневери на жена си и че тя тайно теглила от спечелената награда. Двамата се развеждат по бързата процедура, но продължават да отглеждат детето си заедно. След като се разделя с Гробаря, съпругата му преживя любовна афера с небезизвестния бандит Пеньо Мангъров, излежал присъда за изнасилване. Под въздействието на опиати Веско започва да рисува освен тялото си и лицето си с мастило.

Гробаря ВесоКъм момента риалити звездата има 12 татуса върху лицето си, като впечатление прави огромният череп с крила върху челото му.

Веселин КузмовРисунките са огледални, а сред тях могат да се открият и химичните символи на кислорода – О2 както и на водата H2O, в средата на носа си Гробаря има нарисуван плюс, както и знака за мъжки пол. От двете страни на слепоочията пък се намира знакът за безкрайност, а под тях огледално още 2 изображения на череп. Под брадата има рисунка във вид на мрежа. Освен лицето Гробаря е изрисувал ръцете и гърдите си.

Веселин Кузмов татуировки

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.