img

Помните ли 63-годишният дядо Николай и 19-годишната му жена Верджиния? Вижте какво се случва с тях!

/
/
/
2193 Views
Историята на пловдивската ученичка Верджиния и бизнесмена Николай Костов продължава да е все така шокираща.

Двамата станаха много популярни преди известно време в цялата страна, покрай нестандартната си връзка и огромната разлика помежду си.  Верджиния Джебилян се представя вече навсякъде като Костова и дори е регистрирала обща страница на нея и любимия си във Фейсбук.

Верджиния и НиколайВ продължение на четири години Верджиния и Николай скандализират Пловдив с връзката си. Когато се запознават, тя е едва на 14 години, а той – на 59.

Не се притеснява да се снима с нея, независимо от обвиненията в педофилия. Дава на момичето да пуши и да пие, то спира постепенно да ходи и на училище. В 7-ми клас искат да я изключат от училище заради непрестанните изцепки. Хваната е да идва пияна на училище и да пуши по коридорите.

Верджиния и Николай КостовиВ момент на емоционален подем към преподавателката си по арменски език изразява чувствата си с… едно голямо фекално образувание насред кабинета по арменски. Накрая спретва и стриптийз в мъжката тоалетна на училището.

Радващите се на безплатното шоу момчета веднага й направили видеоклипове, които след това започват да се разпространяват в интернет.

Дядо Николай и ВерджинияСамата Верджиния твърди, че се запознава с Николай в момент на семейни проблеми, когато нямала никакви средства. Той започнал да й помага финансово, а тя постепенно се привързала към него. Понякога в компанията на двамата се присъединява и жена, приятелка на Николай, заснета в доста предизвикателни пози с момичето.

„Тя ми е само приятелка“, твърди Джебилян.

Не е ясно дали двамата имат официално сключен брак, но имат детенце на почти 1 година и продължават да живеят щастливо, въпреки 45 годишната разлика във възрастта!

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.