img

Полицейски шеф: В България се издирват 1119 опасни престъпници, знаем къде са и братя Галеви!

/
/
/
1016 Views
Сподели с приятели
Заради убиеца от Нови Искър МВР решава да търси издирвани лица чрез мрежата.

Това заяви за Нова тв шефът на сектор “Издирване” в Главна дирекция “Национална полиция” Ивайло Димитров. Общо 1 119 са издирваните лица, като 149 са открити през миналата година. Качвайки снимките на издирваните в социалните мрежи, полицията цели да ги открие по-лесно дори чрез хора, които са имали досег до тях. С оглед на това идеята е да се визуализират тези лица и да се приемат в известност.

Един от издирваните Красимир Тончев сам се свърза с МВР, като остави телефонния си номер под поста на полицията. „Свързахме се с това лице на посочения от него телефон. Лицето заяви, че пребивава на територията на Германия и ще се върне в страната след два месеца“, посочи Ивайло Димитров.

„Искаме да установим къде са пропуските, за да си отстраняваме в бъдеще“, допълни шефът на сектор “Издирване” в Главна дирекция “Национална полиция”. Той коментира още, че полицията има информация и за братя Галеви.

„Братя Галеви са извън пределите на страната, разполагаме с информация къде се намират, може би“, подчерта експертът, като допълни, че данните се проверяват.

Източник: Блиц

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.