Водещи новини

ПОЛИТИКА

Политически анализи

Наредиха кабинета Борисов 3! Ето кои ще са министрите!

Кабинетът вече е готов. ГЕРБ и Обединените патриоти вече са взели решение кои са новите министри. В новия кабинет очаквано има познати имена и от стария, научихме от БЛИЦ. Томислав Дончев е министър по европейската политика, Лиляна Павлова остана начело на регионалното ведомство. Николина Ангелкова също е лице от стария кабинет на Борисов, тя ще ръководи туризма. Вежди Рашидов ще ... Read More »

В ДПС става нещо страшно! Поискали са главата на Доган! Това ли е краят на партията?

Нещо се мъти в ДПС – в най-мистериозната партия хвърчат мълнии. Още в първия ден на новото 44-то Народно събрание от парламентарната й група бе изгонен депутатът Ангел Исаев, избран в Бургас, където не е случаен редови член, а общински председател на структурата. От ДПС обясниха, че той е отказал да се съобрази с партийно решение и затова вече ще ... Read More »

Забъркаха Румен Радев в чутовен скандал заради афера на служебен министър! ЕТО КАКВО СТАВА!

Грандиозен скандал се прикрива от служебното правителство на президента Румен Радев, който отново е забъркан в чутовна афера. Главен виновник е назначеният от държавния глава министър на образованието и науката проф. Николай Денков, който е близък на кръга „Капитал“ на обвиняемия олигарх Иво Прокопиев. Изплащането на парите за наука по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ е застрашено ... Read More »

Мая Манолова обяви война на наглите и лъжливи работодатели! Подкрепи я, за да живееш като бял човек!

Омбудсманът Мая Манолова и президентът на КНСБ Пламен Димитров внесоха, в деловодството на НС пакет от законодателни промени, които да прекратят т. нар. „модерно робство“ – неизплащането на работни заплати, осигуровки, обезщетения, неизпълнени социални ангажименти и др. „Ежедневно сме залято с жалби срещу конкретни работодатели. Ежедневно се налага да горим пожари и сме изброили над 20 случая“, това заяви на ... Read More »

Татяна Дончева разпиля на парченца Марешки и БСП! Строга, но справедлива!

Татяна Дончева попиля бизнесмена и новоизпечен депутат Веселин Марешки в сутрешния блок на Би Ти Ви. „Много е хубаво един човек с почти приключило дело за рекет във варненски съд да стане зам.-председател на българския парламент. Каквото има да доказваме на света, ние вече сме до направили. Делото е пред финал – четат се СРС-та. Сега какво?! Давате му имунитет ... Read More »

БСП иска да нанесе смъртоносен удар на десницата! Бяга от Позитано 20 и отива на…

Представители на социалистическата партия са направили неофициално запитване до областната управа в София има ли възможност БСП да се нанесе в сградата на СДС на „Раковска“ 134. Информацията е от високопоставен източник в областната управа, съобщава столичен ежедневник. Поради празничните дни официална информация от обласния управител Диана Тонова не е получен. Според източниците от БСП се загледали в емблематичната сграда ... Read More »

Легендарната астроложка Силва Дончева със страшна прогноза за България! Ето какво ще стане с политиката!

Учредяването на новия български парламент на 19 април рано сутринта предполага нестабилност, тенденция към постоянни промени и изпитания на устойчивостта. Това прогнозира известната астроложка Силва Дончева пред „Труд“. Вероятният изгряващ знак ще е Близнаци и това е вече предпоставка за раздвояване, трудно вземане на единодушни решения, постоянно противопоставяне и същевременно добра адаптивност, извъртливост и гъвкавост. Парламентът ще е като въже, ... Read More »

Лиляна Павлова изригна срещу Румен Радев на извънредна пресконференция на ГЕРБ!

Ръководството на ГЕРБ свика извънредна пресконференция, в която ще коментира действията на служебния кабинет и отмяната на Постановление 208. На въпроси ще отговярат Валентин Радев, Румяна Бъчварова, Лиляна Павлова и Тома Биков. Припомняме, че преди дни служебният кабинет отмени Наредбата за условията и реда за сключване, изпълнение и прекратяване на споразумение за интеграция на чужденци с предоставено убежище или международна ... Read More »

Хекимян размаза Евгений Михайлов-Ефенди и неговия пореден цирк в ефир!

Втора серия на шоуто си в Би Ти Ви спретна Евгений Михайлов, след като само преди седмица беше на косъм от бой с активист на Патриотите в студиото на сутрешния блок. Искам да Ви поздравя за нещо, започна представлението си Михайлов. Вече усещам ирония – отговори му свикналият на цирка Антон Хекимян. Поздравявам ви, че вече 33 дни започвате всяко ... Read More »

Прокълнато злато скарало Кунева и Лукарски! Трънска врачка им направила самодивска магия!

Битката за десния избирател вече премина в зоната на здрача. От няколко седмици хора от ДСБ сноват из Трънския край или пишат по интернет форумите за прокълнатото злато на близката мина, което отново щяло да трови хората заради Реформаторския блок. „Баба Вита е една от най-големите магьосници в района. Щом научила кои са виновниците за повторното отваряне на опасната мина, ... Read More »

Нинова хвърли гръм след изборите! Най-накрая проговори без задръжки!

Лидерът на БСП Корнелия Нинова най-сетне проговоря за загубата на БСП на изборите. В нощта след вота тя предпочете да направи само изявление, за да каже, че партията е удвоила гласовете си и няма да управлява заедно с ГЕРБ, ако получи такава покана. Нинова обаче остави сериозните си изявления и отговорите на въпросите на журналистите защо след дълго проклямираната победа ... Read More »

Вътрешен от ДПС направи страшни разкрития за Доган! Ще настане ли война?

ДПС има проблем с електората си. Неслучайно партията потърси обединяването на ромските гласове, за да компенсира загубата на тези хора, които гласуваха за ДОСТ. Това заяви пред Нова телевизия бившият член на ръководството на ДПС и бивш земеделски министър Мехмед Дикме. „Търсенето на алтернатива от младия електорат на ДПС ще продължи. В Кърджали над 30 000 гласа отидоха за други ... Read More »