img

Покъртително! Робиня на „Ислямска държава“ разказа за зверствата на джихадистите!

/
/
/
899 Views

Робини на Ислямска държаваДжихадистите от „Ислямска държава“ превърнаха заграбените от тях територии в локален ад: убийствата, грабежите, продажбата на хора за органи и сексуално робство вече станаха норма.

Както вече ви съобщихме, западни журналисти откриха подземен затвор в северната част на Сирия, направен от терористите от „Ислямска държава“. Екстремистите са държали десетки жени от племето на езидите в тесни железни клетки. Пленничките, задушавайки се, лежали с часове в тесните клетки – при пълна тъмнина, лишени от сън и храна.

Оказа се, че за своите сексуални игри ислямистите предпочитат да използват деца.

Една от освободениете робини разказа за това, което и се е наложило да преживее за времето си в плен.

„Те избираха момичета на 10, 9, 7 години. Отнемаха ги от майките им. Мен ме държаха 15 дни в тъмницата и ме изнасилваха. Аз плачех и се съпротивлявах, тогава те ме пребиваха, заяви жената, цитирана от РЕН ТВ.— А след това ме продадоха на друг екстремист и аз половин година живеех в постоянен страх. Той вършеше постоянно издевателства с мен“.

За терористите от ИД се счита за престижно да имат за робина кюрдска жена заради това, че кюрдите дълго време успешно воюват с тях.

Цената на секс-робините, които ислямистите или насилват сами или пък след многократни изнасилвания продават в арабски страни, се колебае от кутия цигари до няколко десетки долари.

Жителките на Сирия съобщават за това, че след нашествието на терористите те са изгубили всичко – работа, пари, дом, семейство. Много от тях решили сами да вземат оръжието и да воюват с екстремистите.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.