img

Победителят в „Гласът на България“ Атанас Кателиев влиза във „Фермата“

/
/
/
3011 Views
Сподели с приятели

Атанас Кателиев няма приятелка, научи E-novini

Победителят от „Гласът на България“ Атанас Кателиев с амбиции да влезе във „Фермата“. 25-годишният Наско практикува нетипичната за един младеж професия на стругарофрезист. Той също така е и преподавател по роботика на ученици и запален привърженик на екстремните спортове. Случайно открива таланта си в сферата на музиката, след като приятел го кани да пее в бар.

И въпреки че Атанас няма музикално образование, той успя да сбъдне мечтата си да спечели „Гласът на България“. Наско грабна и голямата награда от 50 000 лева, която смята да използва, за да прави качествена музика, пише woman.bg. Победителят в риалити формата разкрива кои са най-важните жени в живота му, има ли гадже в момента и дали мечтае за световна сцена.

На финала на „Гласът на България“ палци на Атанас стискаха майка му, баба му и сестра му. „Да. Сестра ми, майка ми и баба ми. И трите бяха на финала на „Гласът на България“, но майка ми е по-срамежлива и предпочете да ме подкрепя без да я показват на екран“, споделя Кателиев за най-важните жени в живота си.

Той разкрива и има ли приятелка и за какво момиче мечтае. „В момента нямам приятелка, обаче си мисля, че на този етап така е по-добре. Но пък нали казват, че когато любовта дойде, не пита. Най-важното за мен в една връзка е всеки един да има свобода. Свободата да разполага със собствено време, в което да остане сам със себе си“, разкрива Атанас за личния си живот.

Кателиев споделя, че въпреки че е от Варна, не обича да ходи на плаж. „Не ходя на плаж! Не мисля, че човек си почива, когато 3-4 часа е стоял на плажа на 34 градуса температура. На пясъка в жегата се чувствам дори по-изморен и отпаднал. Най-активно си почивам, когато съм на планина и задължително с приятели!“, казва Наско.

Засега победителят от „Гласът на България“ се вижда само на българската сцена. „Сцената, на която се виждам в момента, е българската, но знам, че ще дойде ден, в който ще бъда и на световната“, споделя той.

Кателиев би се навил да участва и в още едно предаване и това е „Фермата“.

„О! За предаване като „Фермата“ – с удоволствие!“, споделя Наско, който не би отказал такава покана.

Източник: Skandalni

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.