img

По български! И убиецът от Борисовата градина избяга от България!

/
/
/
1090 Views

Борисовата градина убийствоУбийството на 15-годишния Георги Игнатов в Борисовата градина миналото лято вероятно е станало след случаен инцидент. Това е основната версия, по която работи МВР, обясни в интервю за БНР директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов.

Полицията не изключва възможността момчето, видяно на камерите да бяга минути след убийството, вече да не е в България.

„Съвсем възможен вариант и така биха постъпили по-голяма част от родителите. Към момента ежедневно проверяваме значителен брой сигнали, които в следствие на тази инициатива започват да идват. И идват. Виждате, че случаят периодично се пуска и по медиите, това активира получаването на сигнали, но за съжаление… С оглед на това, което имаме към момента като факти и като фактическа обстановка и развитие, работи се усилено по версията, че това е някакво случайно събитие“, каза старши комисар Маринов.

По думите му има нови моменти в разследванията на убийствата на президента на „Агресия“ Александър Антов и на Веселин Стоименов – Весо Дебелия:

Работи се и по тези два случая активно. Събират се доказателства. Има документирани и нови моменти, нови доказателства по случаите, но те също са във фаза на досъдебно производство. Имаме информация, проверяваме, сверяваме я, правим анализ на различни дейности на жертвите преди убийствата. Работи се както по версии, свързани с бизнеса, с икономически взаимоотношения, търговски, така и за лични мотиви.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.