img

Плевнелиев с нов гаф – потъпкал нагло Конституцията!

/
/
/
852 Views

Росен ПлевнелиевПрезидентът е нарушил конституцията! Това сензационно разкритие е на Антон Сираков. „ШОУ“ се свърза с него заради въпросния материал на страницата на партия „Нова сила”, подписан от него самия. Сираков заявява отговорно и категорично, че Росен Плевнелиев е потъпкал първия най-важния на държавата.Антон Сираков е познат сред българската общественост като адвокат и политик.

Родом е от Кюстендил, където завършва тамошната Политехническа гимназия. По-късно учи право в Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски”. Офицер е от запаса на Българската армия. От 1977 до 1990 година е работил като стажант-съдия, юрисконсулт и съдия-изпълнител. Като адвокат работи от 1990-а насам. Председател на политическа партия „Нова сила”, на която е и един от учредителите.

„Това е самата истина, която е лесно доказуема. Ще го обясня съвсем накратко, като спестя на вашите читатели фактическите обстоятелства и нормативните текстове. Който се интересува от тях, има ги на нашия сайт, откъдето сте научили и вие становището ми.

Росен Плевнелиев е назначил за съдия в Конституционния съд Филип Димитров, Може пък някой да смята, че Филип Димитров е високо нравствен, щом успя да ликвидира селското стопанство – животните, механизацията, хидромелиорациите и пр.; щом смогна да разруши българската индустрия, понеже голяма част от нея била енергоемка и недостатъчно ефективна; щом успешно загуби задграничните пазари; щом положи впечатляващи усилия да разнебити Българската православна църква; щом се отрече от българската провинция Македония, признавайки я за самостоятелна държава и пр. „деяния”. Може пък някой да вижда във Филип Димитров и „високи професионални качества”, щом е приел да стане конституционен съдия, без да е прочел поне тази част на конституцията, която регламентира бъдещата му служба“, заявява Сираков.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.