img

Петър Низамов – ПЕРАТА започва война с каналджии от Бургас – вижте подробности!

/
/
/
282 Views

петър низамов - ператаПетър Низамов-Перата тръгва на война. И то не с кого да е, а с група трафиканти на бежанци от бургаския квартал „Меден рудник“.

Причината-ловецът на бежанци ги подозира като извършители на атентат срещу неговия джип. За инцидента Перата разказа преди минути в профила си във Фейсбук.

„Отивам си аз към делото ми на втора инстанция за „свинските опашки“ и какво да видя- нарязали ми гумите. На джипа, с който ходим на границата и ловим мигранти. Но такъм голям страхливец е бил този и толкова е бързал,че само ги е драснал. Стопроцентово са едни трафиканти от „Меден рудник“, на които им хванахме една много приятна група миналата седмица. И които сега лично ще бъдат хванати и вързани със свински опашки „, разказа Перата във Фейсбук.

След това той простичко казва,че въпросните трафиканти след като бъдат хванати, ще бъдат съблечени чисто голи и оставени в някоя гора близо до границата.

Перата е категоричен,че няма как да му отмъщава изродът от Бургас Живко, който преби невинната 72-годишна старица на автобусната спирка. „Наши хора дежуряха пред дома му и той не е излизал“, казва борецът срещу бежанците.

Той обяснява на злосторниците,че в багажника си има чисто нови три гуми и ако поиска може не нов джип, а цели 20 джипа да си купи.

Низамов ще вземе записите от улицата, на която е бил извършен вандалски акт с джипа му, за да види по-ясно кой го е сторил.

Джипа на Перата

Източник: ПИК

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.