img

Пазарджик на война с винетките!

/
/
/
1113 Views

увеличаване на цените на винеткитеХора от Пазарджик се вдигнаха на бунт срещу новите цени на винетките, като направиха мирен протест, но блокираха изхода на града, с което образуваха голяма тапа от автомобили, тирове, маршрутки и други превозни средства. На мястото на протеста се отзоваха и полицаи, но протестиращите им обясниха, че са подкрепили техният протест и помолиха униформените да бъдат съпричастни, тъй като всички ползват автомобили.

Исканията на гражданите бяха приети от полицаите, които им разрешиха да протестират до 19:00 часа, което е и позволеното време. Голямото недоволство идва от новото увеличение на винетните такси до 97 лв, като хората са убедени, че с тези пари няма да се направи подобрение на пътната мрежа, а ще се облажат определени хора, които отново ще си построят палати на гърба на данъкоплатците.

Очаква се в близките дни да има нови протести, които може и да прераснат в общонационален протест. Подкрепяте ли подобни действия срещу увеличението на цените на винетките?

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.