img

Отървете се от подутия корем с тези 3 изпитани начина – без никакви медикаменти и диети!

/
/
/
1719 Views
Сподели с приятели
Изпъкналият корем е един от признаците на подуване, което само по себе си е естествен процес на тялото.

В нормално състояние, близо литър (около половината) от стомаха и червата се пълни с газ. Въздухът в стомаха се образува в резултат от работата на микроорганизмите в чревната микрофлора – бактерии, които помагат за храносмилането. Колкото по-трудно се смила една храна, толкова повече газове се произвеждат. Предлагаме ви няколко начина да се отървете от подутия корем, като заедно с това подобрите ежедневната работа на стомаха.

Метод 1: Масаж за намаляване на газообразуването и облекчаване на стомаха.
Вземете пъпа като “отправна точка”. Поставете 4 пръста хоризонтално над него. Желаната точка се намира над горния пръст. Масажирайте 2-3 минути по посока на часовниковата стрелка и 2-3 минути обратно на часовниковата стрелка. Ако сте направили всичко както трябва, ще усетите кисел вкус в устата си и повишаване на слюноотделянето.

Метод 2: Масаж за премахване на излишните течности в организма и облекчаване на стомашните болки.
Тази точка е разположена на височината на показалеца над пъпа. Притиснете я и я масажирайте 2-3 минути по посока на часовниковата стрелка и 2-3 минути обратна на часовниковата стрелка.

Метод 3: Масаж за увеличаване на чревната активност и премахване на тежестта.
Поставете 4 пръста хоризонтално под пъпа. Притиснете точката, разположена под кутрето. Масажирайте я в продължение на 2-3 минути по посока на часовниковата стрелка и 2-3 минути обратна на часовниковата стрелка. Ако направите масажа правилно, ще може да се отървете от подуването.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.