img

Оля Ал-Ахмед: Кьолн е само началото, се*суални издевателства ще има и в други държави!

/
/
/
1024 Views

Оля Ал-АхмедГермания няма да е единствената страна, в която ще има сексуални нападения над жени от бежанци. Същото нещо може да се случи и в Англия, каза пред Нова телевизия журналистката Оля Ал-Ахмед.

Тези неща ще продължат, подчерта тя.По думите й до този инцидент се е стигнало главно заради безделието на имигрантите в Германия. Те стояли без работа, а това пораждало неадекватни действия. „По описанията на медиите това са млади мъже между 15 и 35 години. Какво правят тези млади хора като бежанци, защо не стоят в родината си и не я защитават? Начинът, по който живеят в тези лагери, също поражда изнасилвания”, коментира журналистката.

Според нея сред другите причини, довели до инцидента в новогодишната нощ, са съществените разлики в културите и отмъщение заради масовите протести срещу бежанците в Германия

Колегата й Нидал Хлайф пък заяви, че хората, които стоят зад нападенията, са разочаровани. „Това не е организиран акт, няма политически или културен характер. Има криминален. Оказва се, че тези хора са от Северна Африка. Те се интегрират трудно. Те са разочаровани. Ако културата стоеше зад това, щяха да го правят всеки ден, не само в Новогодишната нощ”, заяви Хлайф.

„Най-грешно е да се свързва с дадена култура и религия”, подчерта той.

Според него нападателите трябва да бъдат задържани. „Самата страна трябва да води по-стриктна политика по отношение на бежанците”, каза още Нидал Хлайф.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.