img

Окото на Фатима – талисманът, който защитава от всички беди

/
/
/
331 Views
Сподели с приятели

Чували ли сте за този талисман? Той може да ви предпази от всички нещастия. Но с него трябва да се работи правилно и внимателно.

Много хора вярват в магическите способности на амулети. Един от най-ефективните амулети е окото на Фатима. Известен е още като синьото око или окото на Назар.

Окото на Фатима отблъсква всеки негатив. Ето защо мнозина често го използват в живота си, за да избегнат неприятни ситуации. Особено се препоръчва да го носят дами на позиция, деца, предприемачи и дори хора с красив външен вид, за да избегнат негативните енергии от противници и недоброжелатели.

Много е важно да можете да го използвате правилно. Този амулет работи с пълна сила, само когато е поставен на открито място, така че не трябва да го криете под дрехите, защото губи магическите си способности. Често се използва за защита на къщата от негативност и лоши очи, затова колкото по-голямо е „окото“, толкова по-голяма е способността му да поддържа благополучие в дома.

Талисманът придобива огромна сила, ако е подарен един на друг от двама влюбени, така че силата му ще бъде удвоена.

Амулетът има много функции, той не само може да ви предпази от лоши очи, може да ви помогне да избегнете голяма катастрофа, поради което този талисман често може да бъде видян на борда на самолети или в градския транспорт. Той помага да намерите любим човек, поддържа комфорта в семейството и помага в паричните въпроси.

За да имате успех във финансовата сфера, окото трябва да бъде поставено на място, където имате пари – сейф, каси. Можете да го залепите някъде, ако е направен под формата на сувенир. Вашият бизнес ще върви добре, парите няма да ви карат да чакате.

За да може талисманът да ви служи много дълго време, трябва да го почиствате. За целта го измийте в чиста вода и след това го избършете добре с чиста кърпа. Ако той е изгубен или повреден, тогава не се разстройвайте. Смята се, че Окото на Фатима е изпълнило своето предназначение. В този случай просто го заменете с нов амулет.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.