img

Окончателно! Слави Трифонов зачеркна името на Виктор Калев от шоуто!

/
/
/
545 Views

виктор калев слави трифоновОфициално извън „Шоуто на Слави“ е актьорът Виктор Калев. Макар Дългия така и да не коментира раздялата с едно от емблематичните лица на предаването, името на Калев е изтрито от финалните надписи. За напускането на Виктор се знаеше още от пролетта. Тогава той обяви намеренията си да продуцира собствен спектакъл. Макар многократно да подчерта, че изпълнява ангажиментите към предаването, в екипа бяха подготвени за неговото напускане.

Калев е единственият досега колега, с който телевизионерът се разделя в сравнително добри отношения. Досега Дългия зачеркваше от живота си всички, които го напускат. Той и до момента не може да прости предателството на Росен Петров, Любо Нейков и Алекс Раева. Сега Слави се чувства гузен заради Калев.

Причината за напускането му е ужасен гаф от страна на шоуто. Само ден след трагедията, която споделя семейството на президента Росен Плевнелиев, от Би Ти Ви излъчиха епизод на „Шоуто на Слави“, в което Калев пародира държавния глава. След случилото се Калев изпадна в дълбока депресия и повече не се появи нито веднъж на екран.

„Много тежко го преживява. Слави знае колко чувствителен е Калев и че повече няма да може да влиза в комични роли“, разказват от екипа. Засега Калев няма заместник, но не е изключено скоро Трифонов да потърси още един актьор за новия сезон на предаването.

Източник: Блиц

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.