img

Очакваме пълнолуние на Коледа – какво трябва да знаем?

/
/
/
658 Views
Сподели с приятели

ПълнолуниеПоследното пълнолуние ще се появи на Коледа, която се празнува на 25 декември по Григорианския календар. Това е голяма рядкост, затова се препоръчва, че този феномен не е за изпускане.

Именно Коледната луна ще се появи с първия здрач и ще свети в пълен блясък до изгрева на слънцето. Заради студените декемврийска дни, наричат още и Храстова и Студена луна, а защото това че е била под въпрос последната пълна луна в годината, известна е и като Дълга лунна нощ.

Пълнолуние нас може да ни донесе и много положителни резултати, ако използваме молитви, медитация, дори и процеса на лечение.

Такава енергия в пространството можем можем да я използваме или конструктивен или деструктивен начин, а това зависи само от нас.

На пълнолуние след народното вярване трябва да се направи ритуал за привличане на пари . Има много вярвания, свързани с Луната и нейните фази. Смята се, че човек ще се сдобие с неочаквани пари, ако излезе навън през пълнолуние, а след това отвори портфейла и девет пъти каже: „Луна, напълни ми портфейла“. В рамките на няколко дни се смята, че човекът ще се сдобие с неочаквана сума пари.

Старите народи вярвали, че Луната се състои от сребро и злато и има силата да привлича пари.

Този феномен последен път е забелязан во1977 г., а няма да се повтаря до 2034 година, предупреждава НАСА, затова се възползвайте от възможността и се наслаждавайте на рядкото явление. Намислете си желание, затворите очи и очаквайте то да ви се сбъдне!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.