img

Няма такава промяна! Бившата на Орхан Мурад заприлича на момиченце

/
/
/
477 Views

Няма такава промяна! Това би възкликнал всеки, който попадне на новите снимки на бившата жена на Орхан Мурад.

Шенай Мурад, която вече се представя като Вероника Кузева, е съвършено друг човек – дотолкова, че ще й се наложи да си вади нови документи, защото на старите никой няма да я разпознае.

Както вече разбрахме, Шенай замина да живее в Германия след развода с певеца, който години наред я мачкал и й слагал рога. А тя търпяла в името на щерка им Сузанита. Е, днес Шенай е щастлива, че най-после е срещнала мъжа, когото смята, че заслужава и това е човек на име Ханс. Той също е българин, но от години обитава немска земя.

Именно Ханс я подкрепя в желанието й да се види като нова и красива дама, като предполагаме, че е заплатил голяма част от таксите за операциите, които са на стойност над 40 бона.

Шенай е сменила цялото си лице – устни, скули, брадичка, дръпнала си е дори очите, за да добият модерната лисича или по-скоро бадемова форма.

Тя си е поставила силикон, а също си е направила липосукция на корема, задницата и бедрата. Със сигурност самата тя много се харесва, защото вече пуска снимки, с които да покаже новото си Аз.

„Е, доколко изглежда добре на живо, не може да се каже, защото едно е да се пипнеш малко и с филтри в телефона си, друго е да си личат корекциите ти реално, но поне на снимките изглежда добре“, коментират в нета.

Източник: Клюки.бг

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.