img

Няма да повярвате в какъв палат живее Жаси от „Сделка или не“ (СНИМКИ)

/
/
/
1322 Views
Сподели с приятели
Бившата асистентка в предаването „Сделка или не“ – Жаси, се наслаждава на луксозни придобивки, след като се омъжи за турския милионер Хари.

Семейството обитава палат с мечтана гледка и огромна тераса, където сутрин красавицата обожава да пие кафе, дишайки чист въздух, пише „Галерия“.

Просторният имот се намира в богаташкия квартал „Панчарево“ в столицата.

В него Жасмина се грижи за трите си деца – Зеки, Иса, Ариа, които роди в рамките на едва три години. Въпреки това тя е в идеална форма и дори е отслабнала в сравнение с времето, когато се изявяваше в телевизията.

В момента блондинката се подвизава основно като рекламно лице на различни марки, а терен за сесиите често става именно стилната им фамилна къща.

Жаси е търсена, защото има съвършените мерки и се е подложила на пластични операции, което значително е подобрило визията й. Тя има нови скули, нови устни и се подмладява усърдно с ботокс. Страстна любителка е на фитнеса, което явно се е отразило на фигурата й.

По време на бременностите тя е качвала едва по 7-8 кг, които впоследствие е сваляла много бързо с правилен режим и активни тренировки. С желязната си дисциплина звездата от ефира на Нова телевизия е пример за много дами. Самата тя признава обаче, че понякога и на нея й е трудно с три деца с толкова малка разлика.

Вижте палата, в който се шири блондинката:

Жаси от "Сделка или не"

Как живее Жаси

Палата на Жаси

Жаси луксозен имот

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.