img

Няколко се*с трика, които ще направят и най-големият мухльо звяр в леглото (18+)

/
/
/
778 Views

триковеИмате в леглото си мързеливец, а копнеете за горещ секс с разтърсващи оргазми? Съществуват десетки секс пози за разнообразяване на любовния живот, особено когато жената е по-заинтересована да действа.
Секс поза 1 – Патето

Между най-малко сложните, но много обичани пози, принадлежи именно тази на Патето. Когато мъжът открива един много интересен поглед, а жената дирижира дълбочината и посоката на проникване и едновременно с това определя бързината.

Или как става: Кажете на партньора си да седне на леглото с леко разкрачени крака. Опрете се с ръце на земята и клекнете с широко разтворени крака по неговата естествена извивка на гърба, наклонете се и яхнете втвърдения му пенис. Движете се по посока нагоре, надолу и вагината ви със сигурност ще бъде отлично стимулирана.
Какво се харесва на жените: Благодарение на нежния натиск на G-точката изживяват върховно удоволствие и в повечето случаи оргазъм.

Какво се харесва на мъжете: Много страстна поза. Мъжете оценяват вълнуващия поглед на жените.

Секс поза 2 – Конче

Сложете мъжа си по гръб и седнете върху него като го обхванете с крака, възседнете го и без да ползвате ръцете си управлявайте целия акт само с бедрата си. Можете да прецените бързината и дълбочината на проникване. Сама си изберете дали да бъде класическото бутане с притласкване или да правите кръгчета, докато сте го възседнала и през това време да стимулирате клитора си. Вземете ръцете на партньора си и му покажете ясно, че той също трябва да участва.

Какво се харесва на жените: Сами управляват интензитета и бързината, също така дълбочината и посоката. Може да достигнат до перфектна удовлетвореност.

Какво се харесва на мъжете: Погледът на жената и фактът, че могат да си играят с нейните гърди.

Секс поза 3 – Скорпион

Много нетрадиционно, въпреки че е изключително внушителна поза и изисква максимална гъвкавост на жената. Мъжът е по гръб, клекнете към него с гръб и го обладайте. След това бавно започнете да се накланяте от едната посока в другата, докато не легнете върху гърдите му. За по-удобно изживяване изпънете краката си по неговите. Отново трябва да се докосвате максимално, за да може половинката да гали гърдите ви и да докосва клитора.

Какво се харесва на жените: Максималният контакт с партньора и интензивното преживяване.

Какво се харесва на мъжете: Каквото и на жените, плюс това че могат да докосват навсякъде.

Секс поза 4 – Десертче

Когато сте се наситили на леглото, сложете партньора си да седне на стола, седнете върху него като обхванете пениса му с бедра и се отърквайте докато стигнете дупенцето. С ръце обгърнете неговите и продължавайте да се отърквате. Това е отлично начало за анален секс. Не забравяйте за лубриканта!

Какво се харесва на жените: Наистина наситено изживяване. И когато партньорът започне да стимулира G-точката, оргазмът бързо идва.

Какво се харесва на мъжете: Много ги впечатлява позата. Могат да докосват не само гърдите, но и клитора.

Секс поза 5 – Последна

Ако принадлежите към феновете на оралния секс, тази поза трябва незабавно да бъде пробвана. Мъжът е с разтворени крака, клекнете пред него, вземете пениса му, нежно го насочете по тялото ви от коремчето до устните.

Какво се харесва на жените: Фактът, че партньорът е оставен на благоволението на партньорката.

Какво се харесва на мъжете: Класика, която обича всеки мъж. Блестящо като за любовна игра.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.