img

Нумероложка предрече бъдещето на България – вижте дали ще се оправим!

/
/
/
815 Views

БъдещеНумерологът Ели Маринова каза в ефира на ТВ7, че кризата в България ще свърши в края на 2016 година. „Тогава слагаме край на един 27 годишен цикъл и има вероятност колелото на късмета да се завърти в наша полза“, допълни Маринова пред камерите. Заедно с нея в студиото бе и астрологът Мариана Добранова, която също даде своите прогнози за вота в неделя.

За Добранова трите града, в които ще има сигурни победители още на първи тур са Бургас, Стара Загора и София. Стига обаче тези хора да продължат своята отворена към Европа политика и да държат на контакта си с хората.

Маринова допълни,че Ангел Джамбазки от ВМРО започва да набира доста голяма популярност сред хората и това ще му изиграе лоша шега за бъдещата му политическа кариера.Той ще има добри резултати на изборите.

За Ели Маринова Мария Календерска ще постигне що-годе прилични резултати и ще изпълни ролята, която има отредена на тези избори. Но от тук насетне тя ще върви напред и нагоре на базата на две свои качества- перфекционизъм и работоспособност.

Двете дами се обединиха около едно – в деня на изборите Слънцето е в знака Везни. Това означава,че тези политически партии ,които искат добри резултати, трябва да заложат на стабилно партньорство.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.