img

Нумероложка и ясновидец за срещата ЕС – Ердоган: Критична дата! Ето какво очаква българските управници и как ще повлияе на…

/
/
/
998 Views
Сподели с приятели
Вчерашната дата беше на много трудна и кармична. Не стига, че сме в ретрограден Меркурий, а и самата дата е напрегната и натоварена с карма.

Това заявиха пред Bulgaria ON Air нумерологът Ели Маринова и ясновидецът Роберто Методиев, които обсъдиха срещата във Варна между Доналд Туск, Жан-Клод Юнкер, Бойко Борисов и Реджеп Ердоган.

„Ретроградният Меркурий е малък дребен и палав. Отговаря за закупуване на компютри и техники. За мен той не е кой знае какво, защото в модерната технология се гледат тежките планети. Меркурий може да ни спъне, но ретроградните Марс и Венера влияят повече. По време на ретрограден Меркурий кола не се купува, а писмата, които изпращаме, трябва да проверяваме по 3 пъти адресатите. Договор, ако може, по-добре да не подписваме“, каза още Маринова, която обаче добави, че ретроградният Меркурий прави политиците по-несигурни и преговори тогава трудно се получават както трябва.

Ясновидецът Роберто добави:

„Подкрепям казаното от Ели, но всъщност не на всеки човек Меркурий влияе толкова объркващо. Като влияние периодът от 23 март до 15 април е много напрегнат точно за преговори. По-интересен е фактът за вчерашната среща. Интересна е и датата, на която беше, защото тя е кармична. Не стига, че е ретрограден Меркурий, а и самата дата е напрегната и натоварена с карма. Сборът на датата пък дава недобра комуникация и дори показва, че разговорът може да доведе до сериозни последствия, че някой не си е спазил обещанията си. Юнкер бе доста нестабилен в емоциите и това, което изразяваше като впечатление от срещата.

Факт е обаче, че България печели много от тази среща.

Миналата година направих прогноза, че тази година България ще спечели много нови съюзници. Борисов показа дипломация“. Ели Маринова каза още: „България е под Козирог, Сатурн е в Козирог – господарят на България си е за трон. Може нищо да не стане от тази среща, но тя работи за страната ни. Борисое в по-добре приет и оценен в чужбина повече отколкото тук. Май обаче ще е несигурен и за управлението, и за него. Не бива да се притесняваме, ако една среща е тежка и трудна, защото това, което не ни убива, ни прави по-силни и може да ни дръпне напред. Не знам дали помните, но точно на вчерашния труден и кармичен ден Борисов спечели избори преди време“.

Запитана за останалите лидери, тя отвърна:

„Лидерите ще се борят да се доказват. Опозицията постоянно ще ги контрира. Нормално е – Нинова е доста силна. Тя тръгна силно и ще продължи да е такава, но в края на краищата една опозиция е един коректив. Тя има сила и основа да се докаже. Валери Симеонов ще дръпне напред. Ако не го направи обаче, троицата ще се разпадне. Румен Радев е много силен. Той и Бойко имат много общи неща, но те ги конфронтират, а не ги обединяват. И двамата са много силни, но, ако се обединят и работят заедно, не знам какво ще се случи“.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.