img

Ново 20! Братя Галеви са в България и се укриват в бункер?

/
/
/
807 Views

Братя ГалевиДупнишките фараони Братя Галеви са се върнали тайно в България. Тази гореща новина разбуни духовете в Дупница и накара враговете им да се оглеждат на улицата. Двама жители на Ресилово, където е имението на Братя Галеви, твърдят, че са видели Ангел Христов в кола в селото. Дали и Пламен Галев е бил с него, не е ясно, пише столичен седмичник.

Според местни жители Ангел Христов, който е един от Братята Галеви, бил изключително отслабнал, но те успели да го разпознаят. Слуховете носят, че най-вероятно мафиотът се бил завърнал за малко и имал паспорт на друго име. Смята се, че той влязъл в страната с фалшив паспорт и основната му грижа била да вземе документи, които двамата скрили на сигурно място. Според местната легенда той трябвало да прибере от подземие в имението в Ресилово важно записи, които двамата събирали като компромати за важни политически и бизнес фигури.

Братя Галеви нямали възможност да вземат със себе си документите и флашките с информация, когато бягали от страната, защото се опасявали, че може да ги спипат с тях. Мафиотите изключително разчитали, че рано или късно ще успеят да си осигурят отново спокойствие, както правили досега, имайки в ръцете си доказателства за престъпления и корупция на най-високо ниво.

Подземието било построено като бункер от бетон и желязо, но освен видимата част имало и скрита, чийто вход така бил маскиран, че нямало начин да бъде намерен. Запознати твърдят, че под постройките и двора се намират огромни помещения и тунели, които водят на километри от Ресилово.

Въпреки че Братя Галеви се издирват с червена бюлетина от Интерпол, имението им все още не е тарашено основно от полицията – отбелязва изданието. Що се отнася до „надземната“ част, то двамата са изчистили всичко, което би могло да послужи срещу тях и то било на сигурно място в скривалището.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.