img

Нови скандали тресат Галиче: Подземният бос Лунгара готвел преврат срещу Ценко Чоков!

/
/
/
641 Views

Ценко ЧоковНови разкрития около кмета на Галиче Ценко Чоков излизат наяве. Според последната версия, разкрита от bTV, напрежението в селото идва заради скандал между него и известния в ъндърграунд средите бизнесмен Лунгара. Част от местните жители твърдят, че именно собственикът на заведение в Галиче се е скарал с Ценко Чоков и иска да го отстрани от длъжност.Това е и причината Веселин Попов да накара Радослав Илиев да съобщи, че е бил пребит от сина на кмета на селото – Мартин.

„Ценко Чоков никога не ми е бил приятел. Бях на неговто тържество, защото бяхме добри познати. Помагам на тези хора, защото сина на кмета преби няколко момчета, запалиха им и къщата“, заяви бизнесменът и известен в ъндърграунд средите Веселин Попов-Лунгара.

„На Радослав досега съм дал 140 лева, за да отиде в София и да се лекува. Имам обвинение, че съм задържан за лихварство, но това са болните амбиции на Ценко Чоков, който диктува на Прокуратурата какво да пише“, поясни той и добави: „Синът ми е студент по право, не дели никакъв лихварски бизнес със сина на Ценко Чоков – Мартин.“

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.