img

Новата най-гореща учителка ще преподава религия (снимки)

/
/
/
505 Views

Силиконова мацка става учителка по религия! 26-годишната Илона Попова учи теология в Софийския университет и скоро ще бъде новата най-секси преподавателка, измествайки от челната позиция красавицата Силвия Зубева от столичното 119-то училище.

От есента Илона ще бъде 4-ти курс студентка и започва практика в училищата в София. „Както казва моят приятел – кой не иска такава секси учителка като мен. Дай Боже да съм новата най-красива преподавателка. Обожавам децата, те мен също. Искрено се надявам религията най-сетне да се превърне в задължителен предмет в училище, а аз да бъда учителка.

Илона ПоповаНие сме християни и трябва да се възпитаваме в този дух“, споделя пред „България днес“ червенокосата столичанка. тя е категорична , че в началото ще спазва строг дрескод и прилично държание. „Знам отлично къде е границата и не я прекрачвам. Дрехите и поведението се избират съгласно аудиторията и обстановката. Ще бъда много добра учителка и с удоволствие ще работя“, разказа чаровната Илона, която е една от претендентките за „Мис Силикон“.

Най-горещата учителка„Надпреварата ще се проведе след седмица. Не мога да кажа дали ще дефилирам само по монокини. Ще стане ясно на самото мероприятие, но нямам никакъв проблем да го направя. Пропорциите ми са чудесни и приковавам мъжките погледи, което ми харесва. Пека се без горнище на плажа и мъжете често ме заглеждат.

Илона Попова става учителкаХаресва ми, за разлика от злобните и завистливи женски погледи“, сподели още бъдещата теоложка и преподавателка по религия. Мотивацията на Илона да се включи в конкурса е благородната му кауза в помощ на жените, претърпели мастектомия.

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.