img

Нова война в ЦСКА! Какво ще е бъдещето на тима?

/
/
/
1222 Views
ЦСКА
Отново раздор в ЦСКА

В ЦСКА се разрази нова война и ръководството на клуба е разделено на лагери. Това стана ясно, след като Петър Жеков се обяви срещу идеята „червените“ да ползват лиценза на Литекс, а Аспарух Никодимов обърна палачинката и се вече не иска оздравяването на клуба.

Само преди няколко дни, Никодимов бе на другият полюс и искаше оздравяването на ЦСКА, тъй като всяка промяна в името на клуба оставя назад историята на столичани. Вчера обаче, Паро се обърна на 180 градуса и заяви следното:  „Ние, ветераните, подкрепяме масово идеята за вземане лиценза на Литекс. Това оздравяване, за което се говори, си е чиста болест. Да извадиш 30-40 милиона лева и да ги изхвърлиш през прозореца… Няма такъв човек в България. Защо да се губи идентичността при купуване на чужд лиценз? Някой ще вземе купите от музея ли? ЦСКА е имал и други названия, какво от това, ако се добави нещо към името сега.”

Това веднага доведе до разделение на фронтовете между ветерани и фенове. Петър Жеков бе сред хората, които яростно се възпротивиха на идеята за влизане в „А“ група с лиценза на Литекс и заяви следното: „Ей, хора, чуйте ме! Няма как тук да дойде друг отбор и да ни облече фланелките. Червените фланелки със свещената емблема. Нали ако позволим да се спасим с чужд лиценз, феновете ще дойдат и ще ни пребият нас. Направо ще ни откъснат главите. Долу ръцете от ЦСКА! Събираме се ветераните на среща другия четвъртък и няма да позволим вземането на никакви лицензи. Който иска такива работи, ще го издухаме!”

Така бъдещето на ЦСКА остава отново неясно и най-вероятно ще се стигне до нови сблъсъци между феновете на „червените“ и ръководството, което отново прави каквото се иска и се опитва да заобиколи закона и да не плаща дълговете.

Вие как смятате, какви мерки трябва да се вземат за завръщането на ЦСКА в елита?

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.