img

NOVA бие шута на Гала: Вижте колко пари взема водещата!

/
/
/
1347 Views
Гала
Гала остава без шоу?

Нова телевизия се оглежда за наследница на блондинката
Нова телевизия планира пенсионирането на водещата на сутрешното си предаване „На кафе” Гала, пише столичен седмичник.

Блондинката е на екран вече 15 години и този сезон вероятно ще й е последният. Според боса на телевизията Дидие Щосел трябва да се заложи на млади и разпознаваеми лица. Освен това, заплатата на Гала в размер на 17 000 лева месечно била твърде висока за родните стандарти. От телевизията са на мнение, че е нормално на такава водеща да се плаща 7-8 000 лева.

Сред обсъжданите варианти за нова водеща на сутрешното предаване е синоптичката Гери Малкоданска, както и спортният журналист Георги Драгоев, който коментира английските мачове по „Диема”.

Именно Драгоев бил любимият водещ на Щосел, който предлага да има двама водещи в „На кафе” по подобие на сутрешното предаване в конкурентната bTV. Причина за това е и отстъплението на Нова телевизия от позициите на безспорен лидер в пояса на сутрешните предавания пред обедните новини.

Все пак за Гала се предвиждало да остане като главен редактор на предаването и да има своя рубрика, но не по-дълга от 30 минути, като задължително ще има редукция на месечното й възнаграждение. Въпреки това, от Нова телевизия признават, че понижения рейтинг на предаването е основната причина за пенсионирането на водещата.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.