img

Нов ужас: След мелето на „Черни връх“ мутри заплашват с убийство човека от катастрофата!

/
/
/
1019 Views

Меле на Черни връхСлед зверското меле в столицата на бул. „Черни връх“ последваха още яростни заплахи от група мутри, които дойдоха с джип „Мерцедес“ да „подкрепят“ в боя единия от шофьорите, участвал в катастрофата, който налагаше зверски друг.

След като виновникът за мелето беше окървавен и пребит от бой, беше повикана линейка, която дойде 15 минути след инцидента, за да вземе пострадала жена, която се е возила в джипа БМВ, но не обърна никакво внимание на пребития мъж от боя.Типично като в мутренските времена джип съпровождаше линейката отпред, а друг лъскав автомобил, тръгна след нея към болницата, съобщава „Пик“.

Мутрите крещяха, че искат да убият човека, предизвикал катастрофата. Разхождаха се нервно и заплашваха с убийство. След това снимаха колата на шофьора, номерата й, и се готвеха за отмъщение.

Припомняме, че отнето предимство от трета кола доведе до сблъсък между джип БМВ X5 и лек автомобил. След удара участниците в инцидента слязоха и започнаха зверски да се налагат един друг. Има пострадала жена в инцидента. Шофьорът, който предизвика катастрофата беше пребит с юмруци и ритници от водача на джипа.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.