img

Нов скандал с ученици! 12-годишни си спретнаха яко меле, учителките пушат цигари и бездействат!

/
/
/
180 Views

Бой между ученициУченици заформиха бой в школски автобус. Побоят е заснет от приятел на малчуганите. Скандалното видео бе разпространено в интернет, но след разговор с репортер на „България Днес“ видеоклипът много бързо беше премахнат.Филмчето от скандалното меле е с продължителност две минути, а в него се вижда как деца на възраст между 12-13 години се млатят здраво.  Засега не е ясно каква е причината за избухналия конфликт между учениците.


Шофьорът на автобуса се опитва да удържи момчето

Един от свидетелите на случилото се – Атанас, обясни, че когато е пристигнал на мястото, е видял как непълнолетните хлапета се бият.

„Когато дойдох пред училището, бях шокиран от гледката. Две момчета на по 12-13 години крещяха, псуваха се и си раздаваха тупаници“, разказва Атанас.


Мъжът се опитва да го качи в автобуса

Пълното име на очевидеца се пази, тъй като и той е непълнолетен. Атанас не само бил шокиран от гледката, но и от поведението на учителките. Преподавателките на русенското училище пушели необезпокоявано и никоя от тях не се стекла да разтърве децата.

„Учителките видяха какво става, но си седяха и си пушеха спокойно цигари“, възмущава се Атанас.
Единственият, който се опитал да укроти децата и да предотврати боя между тях, бил шофьорът на училищния автобус. Когато мъжът видял какво се случва, веднага изтичал и се опитал да раздели непълнолетните хулигани, но опитът му бил безуспешен. „Шофьорът се опита да ги раздели, но едва успя, защото едното момче беше по-едро и буйстваше много – споделя Атанас. – По-едрото момче раздаваше такива ритници и юмруци, все едно гледах сцена от екшън филм“, разказва младежът.


Неукротимият побойник раздава шутове в лицето на съученика си

Изданието потърсило Регионалният инспекторат по образование в Русе, за да разбере дали има подаден сигнал. Оттам категорично отрекоха да знаят за мелето.

„При нас няма подаден сигнал за такъв случай и съответно няма да направим проверка, но благодарим, че ни сигнализирахте“, коментираха те.

Източник: Блиц

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.