img

Нов скандал с пазарджишкия десперадо! Роднините му атакуваха екип на Нова тв!

/
/
/
718 Views

роднините на ангел бончевРоднините на Ангел Бончев, по-известен като Ахмед в пазарджишкия ромски квартал „Изток”, скочиха на екип на Нова телевизия, дошъл да потърси наглия циганин, който демонстрира бойния си арсенал навръх Нова година. Тълпата мургави роднини наобиколи репортерката и оператора и със заплахи и обиди даде яростен отпор на журналистическото „любопитство”.„При него всичко е законно, не разбрахте ли? Той е тих и кротък, какво ви е направил”, заяви млада ромка.

„Ела да ти покажа какво имам тука, ма”, разпали се по-възрастна циганка и вдигна полата си.

Както БЛИЦ съобщи, клип в мрежата, на който се вижда ром, развяващ оръжие, втрещи страната. Видеото бе публикувано от самия Ангел Бончев в навечерието на Нова година. На него се вижда как от автомобил „Мерцедес“ S класа мургавият мъж стреля с пистолет и автоматично оръжие на улица в Пазарджик.

Мирослав Стоянов, говорител на Областната дирекция на полицията в Пазарджик, обясни по телефона: „Доколкото знам въпросният мъж известно време е работил в чужбина, в страна от ЕС. На този етап не разполагам с информация да се е занимавал с незаконна дейност. След появилото се видео бяха предприети незабавни действия, колегите посетиха дома му и той предаде доброволно оръжието. Това, което той демонстрира, е абсолютно недопустимо. Газсигналното оръжие е в свободна продажба и в момента на закупуването си се регистрира в полицията. Но както е във въпросния клип, е абсолютно недопустимо използването на газово оръжие. По случая е образувана преписка”.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.