img

Нов скандал разтресе света: Джихадистите обявиха Барак Обама за свой халиф!

/
/
/
730 Views

Барак ОбамаТерористите от ДАЕШ публикуваха видеообръщение към президента на САЩ Барак Обама. В речта си те представят американския лидер като велик вожд. По думите на екстремистите именно той е бил в челните редици на халифата и е издигнал джихада на ново ниво.Като змаслуга на Обама терористите изтъкват преди всичко унищожаването на Муамар Кадафи.

Да си спомним за Афганистан, Ирак с Джордж Буш, но истинският герой е Обама, който е в челните редиците на нашия халифат. Благодарение на него ние успяхме да се избавим от правителствата, които не спазваха законите на шериата. Обама успя да ни избави от Кадафи, който беше преграда пред нас за спазването на закона. Днес, благодарение на милостивия Аллах, всички наши групировки са обединени, се казва в обръщението.

Террористите заявяват, че именно благодарение на американския президент те имат оръжие, с помощта на което те се борят с враговете. В заключение терористите обявяват Обама за свой халиф.
„Обама, ти ни подари оръжие, което използваме срещу твоите врагове. Ти направи много за нас, Обама, затова те обявяваме за наш халиф, наш проводник на пътя към Аллах, заявяват екстремистите.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.