img

Нов резил за Цветелина Грахич: Гонят я от „Шоуто на Слави“!

/
/
/
749 Views
Сподели с приятели

Цветелина ГрахичЦветелина Грахич е с последно предупреждение за уволнение, съобщава HotArena, позовавайки се на читател, помолил за анонимност, но гарантиращ за достоверна информация, директно от кухнята на „Шоуто на Слави“. Слави Трифонов за пореден път заплашил Грахич, че ще я отстрани дисциплинарно, вдигнал ръце от постоянните й изцепки.

Досега шоуменът преглъщал голите й изцепки, татуси и други странности, но поведението на босненката започнало сериозно да влияе върху имиджа на предаването.

„Престани да се излагаш в тоя Фейсбук! Излагаш всички ни. Предупреждавам те запоследно“, крещял Слави от кабинета.

„Откакто е с рома Кристиян обаче положението тотално излиза извън контрол. Той самият не иска тя да работи в шоуто и всячески се опитва да я накара да напусне сама. А може би иска да я изгонят, за да ходи с него по участия“, твърди човек от екипа на Трифонов.

Последната й изцепка е клипче, заснето с телефон в автомобил, където Грахич е надула мръсна чалга и куфее заедно с приятелка.

Видеото ни изпрати нашият читател, който е възмутен от „безумните джуки и цигания из софийските улици“.

Това, разбира се, е малка капка в морето от изцепки на Цветелина Грахич.

„Слави винаги е знаел, че е странна птица и е проявявал толерантност, но когато е застрашен и имиджа на шоуто, няма как да си затвори очите“, заключват от екипа.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.