img

Николета Лозанова вдигна луд скандал на Божинов, заради „малките котета“

/
/
/
1025 Views

Валери БожиновНиколета Лозанова побесня от злополучната свалка на все още законния й съпруг Валери Божинов със студентката Ива Стаменова. Думите „малко коте, секс има ли, казвай“ извадиха водещата на „Папараци“ извън кожата й. Пред широката публика тя запази достойно мълчание, но на Валери вдигна луд скандал, пише ежедневник.

„Валери, излагаш се, излагаш и мен!“, развикала се Николета на своята бивша половинка в разговор по телефона. Тя го заплашила, че при още една подобна изцепка ще направи живота му черен. „Никога няма да ти дам развод и ще ти измъкна и последната стотинка, която ти е останала“, зарекла се госпожа Божинова.

Нещо повече, казала му, че ако продължава да се излага с публични свалки с момичета, които „не могат да й стъпят на малкия пръст“, няма да го пусне да припари до дъщеричката им Никол.
Божинов скандал
Лозанова беснеела, защото момичето, с което Валери опитал да си легне, е само на 19 години, докато самата тя е на 28. Ни Ло не можела да си представи, че някоя друга ще я замести достойно в леглото на Валери.

Малко коте

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.