img

Николай Бареков: Трябва да се върне казармата!

/
/
/
914 Views

Николай БарековЛидерът на „България без цензура” Николай Бареков призова за връщане на казармата. Според него няма друг източник на жива сила, който да въведе ред по селата и да ограничи битовата и ромска престъпност, освен наборната войска. „Припомням най-дискутираната точка от програмата на ББЦ през 2014 година – връщане на казармата за всички български мъже и трудова повинност за малограмотните българи, в това число циганите и мюсюлманите.

Тази идея срещна широка гражданска подкрепа и съпротивата на ГЕРБ, ДПС и политическата мафия. Казармата като обещание беше присвоена от нашите бивши съюзници от ВМРО. Патриотите се пришиха към властта и подписаха програма за „стабилно“ управление, но подмолно забравиха обещанието и връщането на казармата отпадна от споразумението. Днес времената показват колко съм бил прав, когато обикалях по села и паланки лично да агитирам населението и да убеждавам хората колко важна е институцията „казарма“!”, посочва евродепутатът.

„Младежи убиват младежи на улицата, турски националисти и ислямисти стягат антибългарска партия. Пълчища нелегални брадати мъже ислямисти атакуват всекидневно границата ни като разграден двор. Ловят ги пенсионирани ловджии с двуцевки, защото нямаме армия, а гранична полиция са една шепа хора, зле оборудвани и слабо мотивирани от закона. Двама нелепи министри на отбраната и на вътрешните работи нямат грам стратегия в главите си как да реформираме системата и да браним националния си суверенитет. Реформата в сектор „Сигурност“ трябва да започне от най-мащабното – възстановяване на казармата, армията и МВР”, категоричен е той.

„Могат да стъпят на този фундамент. Дори създаване на Вътрешни и Гранични войски, които на професионален и наборен принцип да поемат изцяло охраната на родната граница и вътрешния ред в страната – битова и имигрантската престъпност. Пиле не можеше да прехвръкне от съседна Турция, когато България разполагаше с армия с тежко въоръжени граничари.Държавата днес няма друг ресурс, освен да мобилизира младото население по закон”, смята той.

Според него няма друг източник на жива сила, който да въведе ред по селата и да ограничи битовата и циганската престъпност, освен наборната войска. „Трудовата повинност, освен евтина работна ръка за икономиката, ще социализира и ще образова циганското и турското население в патриотизъм, ред и трудови навици. Липсата на такива превърнаха ромите в потенциален източник на ислямизъм, тероризъм и криминална престъпност. Днешната актуална политическа класа е неадекватна и безотговорна.

Отговорът на моята радикална идея за казармата дойде лично от главата на правителството и то в Европа: Нашата граница я пази Турция!
Националният нихилизъм ще ни вземе скоро главата. Обществото има нужда от ред и големи идеи като национален ориентир. Казармата е такава идея, която ще сплоти народа независимо от неговите религиозни, образователни и етнически характеристики. Казармата ще направи България стойностен член на НАТО и надежден партньор в борбата срещу ислямския тероризъм и нелегалната имиграция на Балканите.

В програмата на ББЦ имаше и други прекрасни и реформаторски идеи. Иновативният ни политически проект бе унищожен от мафията, за да не стигнат идеите ни до държавната власт.

Скоро ще ви ги припомня една по една.

Вместо нас, във властта мафията интегрира удобни и послушни слуги – псевдопатриоти и псевдореформатори с цел политическите свинщини да продължат до окончателното териториално и морално унищожение на българската държавност”, посочва в заключение лидерът да БДЦ.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.