img

Нещо става! И Тони Шайката напуска ГЕРБ с кърваво писмо до Борисов

/
/
/
7844 Views

Писмо до Бойко Борисов от Тони “Шайката”,

Уважаеми г-н Борисов

През последните години ГЕРБ бе овладяна от хора без морал, не притежаващи нито политическите, нито професионалните качества, изисквани и очаквани от обществото.

Вследствие на това Вие компрометирахте каузата ГЕРБ, заради която аз станах член на партията и работих с години за каузата.

Обявените принципи и цели за открито управление, за прозрачност, за морал в политиката бяха погазени и подменени с преследване на частни интереси; с налагане на методи и средства, с които трябваше да се борим.

Аз отхвърлям използването на партията като ракета–носител за постове и облагодетелстване от властта, както и роднинските назначения, и шурбадженащината, които станаха практика.

Не приемам човек като Вас, който постоянно лъже, поема ангажименти, които не изпълнява да ръководи най – голямата партия в България

Считам, че каузата на гражданите за европейско развитие на България не може да е лична собственост на когото и да било особено на човек прочел една книга в живота си.

Намирам, че ПП ГЕРБ няма нищо общо с партията, която беше създадена на 03.12.2006 г. Днес тя отблъсква с това, че напред вървят арогантните и високомерните лица, с изобилието от посредствени нагаждачи , с липсата на демократичност.

Това не е моята партия, напускам я!

Без уважение,

Антон Тодоров

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.