img

Не ви се вярва, но е много точно: Вземете една банкнота, намислете желание, след което следвайте инструкциите!

/
/
/
1270 Views
Сподели с приятели
Стара кабалистична игра ще ви помогне да се ориентирате за бъдещето си. Вземете някаква банкнота и мислено задайте въпрос, свързан с работата или любовта.

Вижте серийния номер на банкнотата. Например, ако той е: 5803874. Съберете цифрите: 5+8+0+3+8+7+4=35. 35, редуцирано до едноцифрено число е равно на 8.

Ето и значението на числата:

1.  Ще имате късмет и ще спечелите. Дори и най- големият конфликт ще завърши във ваша полза. Работа: Не се колебайте и не обмисляйте решението си. Скоро една благоприятна промяна ще ви направи щастливи. Търсете подкрепата на влиятелна личност.

2. Изпълнени сте с жизненост и енергия. Благодарение на това ще извлечете добри емоции и от най-невъзможната връзка. Работа: Не трябва да се тревожите от временните проблеми в работата си. Потърсете съвета на опитен професионалист.

3. Сега е моментът да бъдете търпеливи и да изчаквате. Докажете, че сте уравновесени и улегнали. Демонстрирайте с красив жест чувствата си. Работа: Ако ви липсва увереност и енергия, ако се колебаете, останете там, където сте и не предприемайте нищо.

4. Държите се неадекватно и се поддавате на агресия от партньора си. Хладнокръвието е най-добрата отбрана. Работа: Отлична възможност за напредък. Ще докажете на какво сте способни. Прекъснете отношения, които водят до конфронтации.

5. Стопирайте безкрайното умуване и планове. Действайте! Работа: Въпреки че това не е най-благоприятният период, бъдете твърди и не отстъпвайте пред хора, които ви забъркват в неприятности, предава Пик.

6. Разчитайте само на себе си и не очаквайте много от човека, който приемате като близък. Работа: Най-сетне старите ви замисли ще се реализират и ще дадат плодове.

7. Числото 7 е благоприятно за тези, които очакват важна среща или промяна в професията и работата си. Всичко е се осъществи много бързо. Работа: Харчите повече, отколкото изкарвате. Бъдете по-пестеливи, защото възможностите ви не са безгранични.

8. Числото 8 носи стабилност без големи обрати и новини. Приятни събития за семейните. Работа: Издигането ви в работата ще бъде чиста случайност, вие нямате никакви заслуги за това. Отложете важните решения, в чиито резултат не сте съвсем сигурни.

9. Приятни покани ще ви дадат възможност за познанства и контакти. Ще срещнете интересни личности, независимо дали сте семейни или не. Работа: Амбициите ще бъдат спрени от бюрократични пречки. Може дави разочарова и отговор, който чакате с нетърпение.

Източник: Bradva.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.