img

Наталия Кобилкина се уреди с 5-звездна резиденция!

/
/
/
1072 Views

Наталия КобилкинаСексоложката Наталия Кобилкина вече бере плодовете от любовта си с гръцкия милионер Такис Дретакис. Бизнесменът, който мениджира един от най-оборотните хотели в Банско, е сбъднал мечтата на рускинята да си има собствено жилище.
Преди няколко дни Кобилкина най-накрая показа мъжа, заради когото би шута на съпруга си Делчо Добрев. Макар пред медиите да се оправдаха с изконсумиран брак, причината за раздялата всъщност е изневяра на рускинята.

До сами края на семейния си живот специалистката по орални ласки живееше на квартира с Добрев. От няколко месеца обаче се радва на голям и просторен апартамент. Жилището се намирало в лускозна резиденция на метри от бул. „България”, в която живеят едни от най-заможните столичани

ВИП-ове в 5-звездната сграда споделяли, че жилищата там започват от 100 хил. евро. А откъде Кобилкина да намери подобни суми, освен от банковата сметка на новия си любовник?! Гъркът бил омагьосан от по-младата си секстигрица и не се стискал за нищо независимо колко солено му струвало. На този етап обаче Наталия и Такис не са се събрали под един покрив във въпросното жилище, тъй като непрекъснато пътуват. Не са говорили и за брак, но са много влюбени и предпочитат да не пришпорват нещата.

Последните два месеца обаче богатите обитатели вдигнали ръце от новата им комшийка. В жилището на Кобилкина нахлули майстори и оттам спокойствието им смущавал невъобразим шум. Станало ясно, че рускинята ремонтира жилището и го фризира по собствен вкус. Гюрултията наскоро стихнала, рускинята се е нанесла официално и съседите й най-накрая са си отдъхнали.

Мъжът, който от първо лице изпробва сексуменията на палавата Кобилкина, е изключително заможен благодарение на уменията си в туристическия бизнес. Завършил е в Швейцария, но е живял и работил в Англия, Америка, Франция и сега у нас. Не говори български и затова с Наталия си комуникират на английски.

Известната сексоложка се впечатлила от интелекта му и най-вече от това, че е истински джентълмен и не спира да я изненадва. На една от първите им срещи в изискан ресторант седнал на пианото и засвирил „Лунната соната” на Бетховен, знаейки, че това е пътят към сърцето на Кобилкина

Наталия не крие, че романтиката е нещо ново за нея и все още й е трудно да свикне с това. Но определено й харесва, макар самата тя да не може да отвърне със същото.

Запознанството им става в хотела, който Такис управлява. По това време в него Кобилкина провеждала семинари. Впечатлен най-вече от професията й, елинът веднага я поканил на вечеря. Макар да била женена по това време, Наталия не се церемонила и приела на секундата.

Богаташът атакувал сексоложката още същата вечер. А на следващия ден Дретакис я представил на майка си и останалите му роднини, които пристигнали в България. „Сега на нас ни предстои пътуване до Атина при новата ми рода”, хвали се Кобилкина.

Новият възлюбен на Кобилкина е по-възрастен от нея. Сексоложката явно не иска повече млади мъже, след като е недоволна от брака си с Делчо. С него бяха семейство цели 11 години, но амбициозността на рускинята нямала граници. Непрескъснато мърморела, че

Делчо не изкарва достатъчно пари

Той пък искал дете, а Кобилкина – не. Близки до бившето семейство издават, че Наталия се вълнува единствено от парите и дълги години си търсила стабилен финансово мъж, какъвто бил Такис Дретакис. Затова била шута на Делчо, който и преди това преглъщал изневерите й.

Близки до Кобилкина и Добрев не могат да проумеят защо той мълчи и не разкрива цялата истина за взаимоотношенията си с напористата сексоложка. Те са на мнение, че по някакъв начин Наталия го държи и вероятно изнудва или заплашва да не говори за съвместното им минало, за да не го изхвърли от общия им бизнес.

Макар да не са семейство вече, с бившия й мъж я свързва работата. Преди 5 години Кобилкина създаде първата в България Академия за щастливи жени – образователен център, където работят професионалисти по семейна психотерапия и сексология от България и чужбина. В академията и до днес Делчо води семинари по суровоядство.

Оженила се по сметка

Наталия и бившият й мъж Делчо Добрев се запознават в Ростов на Дон. По това време той върти бизнес в Русия и заминал в града, за да провери как работят подчинените му.

Наталия пък била студентка по психология в Института за управление на бизнеса и правото. Заради Делчо дошла в България или по-скоро заради България се оженила за него. Покрай Делчо научила български и така става първият сексолог и семеен терапевт в България, който провежда обучения за щастливи отношения. В самото начало е на пълна издръжка на мъжа си, който по-късно нарича безполезен и без постоянен доход.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.