img

Наталия Кобилкина с безплатен семинар в Mall Русе!

/
/
/
208 Views

Наталия КобилкинаКобилкина ще гостува в Mall Rousse на 02 април и ще зарадва почитателите си с цели два безплатни семинара, организирани в партньорство със списание COSMOPOLITAN.

Лайфстайл гуруто идва за първи път в Русе със специални съвети както за дамите, така и за господата. Десетки нейни почитатели ще могат да се възползват безплатно от съветите и опита й, демонстрирани с примери както от личен характер, така и чрез споделените истории на повече от 30 0000 човека, преминали обученията й.

Първата лекция, „10 начина да привлечем любовта в живота си, как да бъдем истински красиви, желани и обичани „, стартира в 11:00 часа на последния етаж на най-големия търговски център в града. Пред последователите си Кобилкина ще разкрие тънкости за щастлив семеен живот и как да избягваме грешките, които често допускаме в отношенията си с половинките. Това е семинар за хората, готови да се гмурнат в любовта и да кажат на глас: аз искам да обичам и да получавам обич!

Втората среща-разговор, „Тайни на успеха“, ще се проведе между 15:00 и 16:00 часа. Прочутата сексоложка ще разкрие какво значи успех и ще даде съвети за всички начини, по които можем успешно да се свържем със силата на душата и ума, за да открием нужната енергия, с която да реализираме мечтите и целите си.

Срещнете се на живо с обичаната Наталия Кобилкина на 02 април от 11:00 и 15:00 часа, само в Mall Rousse – къде другаде!

loading...
Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.