img

Наталия Гуркова: Жоро Илиев е любовта на живота ми!

/
/
/
3754 Views

Наталия ГурковаНосителката на короната в конкурса „Мис България“ през 1998 г. Наталия Гуркова буквално отнася конкуренцията в българското състезание, а след това постига успешни класирания на „Мис Вселена“ и още куп международни конкурси. След дълги години мълчание за личния си живот красавицата признава, че най-голямата й любов остава силовият бос на ВИС-2 Жоро Илиев.

Наталия се оказа от миските, които притежават повече от две чаени лъжички мозък, и успя да осребри славата и красотата си. В мрежите й попадна сръбският бизнесмен Джордже Михалевич, който наля огромни суми от личните си спестявания в охолния й живот. Семейството живее по три месеца в България, Черна Гора и ЮАР, но разнообразява и с екскурзии из най-атрактивните кътчета на планетата ни. Подобно звездно ежедневие нямаше как да не събуди най-гъстата и черна завист в сърцата на приятели и дори на роднините на Наталия, съобщава HotArena, позовавайки се на столичен вестник.

„След като спечелих титлата „Мис България“, обикалях неуморно по светските събития само и само да съм в устата на хората. Прескачах от предаване в предаване и споделях най-съкровените си тайни. И каква беше ползата за самата мен? Какво хубаво видях от целия този блясък? Абсолютно нищо! Хората просто започнаха да злобеят и да ме отблъскват със завистта си. Измислиха за мен какви ли не истории, пратиха ме в леглото на най-известните и богатите по онова време. Нямах право на личен живот и мое си интимно пространство. Искаха да надникнат и в гащите ми, извинете ме за израза“, опитва да се изкара жертва на обстоятелствата Наталия Гуркова.

По онова време нашумява аферата й с боса на ВИС-2 Георги Илиев. Харизматичната мутра сам настоява да се запознае с Гуркова. Кани я на обяд в офиса си, където според слуховете я посреща чисто гол. Наталия обаче хич не се смущава, а отвръща през смях:

„И от мен ли се очаква да остана без дрехи?”. Какво става после, двамата си знаят. Факт е, че започва връзка, която обаче продължава само няколко месеца. Малко след това Жоро Илиев се насища на миската и я сменя с новоизгрялата чалга певица Кати.

Наталия е влюбена и не може да преглътне, че е зарязана, при това в най-силната си година, когато е „Мис България” и всички са в краката й. Започва да следи боса на ВИС-2 с „Пежо”-то си. Налага се силовака лично да я предупреди да не го притеснява. Следващата връзка на Гуркова е с друг знаков бос, но Георги Илиев остава голямата й любов. Според някои тя се омъжва за черногореца Джордже само защото той физически наподобява боса на ВИС-2 и й напомня за него.

Истината е, че тя го среща на купон в ЮАР, където манекенката е отишла да изпълни моден ангажимент. Българката харесва бизнесмена, който си изкарва прехраната с продажбата на диаманти и прави необходимото провидението да ги срещне отново. На Джордже това му е достатъчно да отнесе плувката. Следват три пищни сватби в София, Подгорица и Йоханесбург.

В началото на миналата година тя и съпругът й минават през критичен период в отношенията им, но бурята се разминава преди да отнесе брака им. Наталия естествено отрича да е имало нещо подобно и твърди, че в живота й всичко върви по мед и масло.

Сподели с приятели

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.