img

Наши адвокати бият аларма! ВИНЕТКИТЕ са измама, можем да караме и без тях – ВИЖТЕ КАК!

/
/
/
5053 Views
НЕ КУПУВАЙТЕ ВИНЕТКИ! ИСКАЙТЕ ДА ВИ ПИШАТ АКТОВЕ И ОБЖАЛВАЙТЕ!

Интересен подход предприемат група адвокати във Фейсбук, те обещават да защитават всеки безплатно ако му направят акт за липса на Винетка. Спрат ли ви без Винетка искайте да ви пишат акт и отдолу в обжалване пишете – Държавата ми ограничава правото на свободно придвижване, според директивите на ЕС.

Според адвокатите, които обещават да защитават всеки с акт, който се свърже с тях, в Европа и ЕС има ясна директива в която пише, че на всеки платен път трябва да има алтернативен безплатен, но това в България не е така, но пък за сметка на това председателстваме Европа.

На фона на милионите, които плащаме всички български граждани за винетки, пътищата ни са в окаяно състояние и след като не могат да ни дадат онова, за което плащаме сме напълно в правото си да не заплащаме услугата им, твърдят още адвокатите.

Те обещават още утре да пробват да се сдобият с акт за липса на винетен стикер и да покажат в съда на всички, че акта ще бъде обявен за нищожен с което ще предизвикат вълна от масови обжалвания на актове на хора, които си карат автомобилите без винетки.

loading...
Сподели с приятели

2 Comments

  1. Що лъжете хора бе?! Кои са тия „адвокати“? И какво значи „Държавата ми ограничава правото на свободно придвижване“???? Във всички държави има тол такси и т.н. А като не искаш да ползваш пътищата с автомобил, правиш си вързопче със сандвичи и тръгваш пеша или с колело, някой да те е спрял?!

    Аз пък знам за едни адвокати, дето ще те защитават безплатно, ако убиеш човек, ама няма да ви кажа кои!

  2. До the_almighty: В абсолютно всяка европейска страна има алтернатива на пътищата с ТОЛ такси, само че с някои ограничения и по-ниска категоризация. Примери: Испания, Франция, Италия.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.