img

Нашенец взриви мрежата с касов бон от немски Кауфланд! Направо не мога да повярвам! (СНИМКА)

/
/
/
7327 Views

Русенец сравни цените на стоките в България с тези в други европейски държави.

Светослав Борисов се възмущава от факта, че в „Кауфланд“ в Германия е по-евтино отколкото в същата верига у нас. При това германците получават в пъти по-високи заплати от нашите…

Г-н Борисов сподели в социалната мрежа касова бележка от немски супермаркет, показваща стойността на стоките там.

„Това, скъпи приятели, е касов бон от Германия, където често пазарувам. Сверете цените с тези в България, а който разбира немски, ще види, че всичко е по-евтино с 50% до 100%, ала въпреки това е и по-качествено от продуктите, които купуваме в родината си“, пише разочарованият гражданин.

Борисов разказа още, че бутилка минерална вода /1,5 литра/, закупена от него в Люксембург, струва 18 евроцента или 35,2 български стотинки.

„Сравнете цените на минералната вода в България и заплатите в двете страни? Как ви се струва, няма ли картел?“, добавя той.

Източник: ДунавМост

loading...
Сподели с приятели

2 Comments

  1. Българска му работа не мисли че там са в евро а тук в левове …… колко сме ограничени българите не е истина само се оплакваме и нищо не правим като жени сме станали всички ! ако германеца сравни неговият бон и нашият ще му падне шапката колко е евтино . Само глупости мислите по цели дни !

  2. Да нашите цени са в лева а техните в евро но ние получаваме и заплатите си в лева а те в евро така че ако сравняваме цените не ги обръщаме в лева

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.